Zeta - Çifte ödül günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ReiSauraN tarafından 16 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ReiSauraN

ReiSauraN User

Herkese merhaba

sorum şu : zetanın inşasını perşembe günü bitirdim. Perşembe günü girip son dalgaya kadar ilerlsem haftasonu x2 ödül zamanı gelince son dalgayı yaparsam x2 ödül mü alırım ? yoksa kapıya x2 geldiğinde ilk defa mı giriyor olmalıyım ?

EDİT: zeta için droit düzeni tavsiye eder misiniz :)

Son düzenlenen: 16 Ocak 2019
  2. -Star-

-Star- User

Son dalgayı x2 günü yapman yeterli olacaktır dostum,istersen pazartesi bile yapabilirsin son dalgaya kadar :)

3. ReiSauraN

ReiSauraN User

Çok teşekkür ederim peki droit düzeni tavsiyesi verebilir misin ? elmas var bende

4. -Star-

-Star- User

Burgu alabilirsin

ReiSauraN bunu beğendi.
  5. Zeta en kısa ve avantajlı Güve ile yapılır

6. ReiSauraN

ReiSauraN User

teşekkür ederim 1 havoc 3 lf4 geriis full lf3 bo2 v.b normal elite bir gemiye sahibim 65 k uri var uridiumu neye harcayayım bilmiyorum güveye kasıyorum o zaman

7. Çok kapı yapıyorum diyorsan güve; Normal olarak kasılmayı çok seviyorum diyorsan burgu almanı öneririm.

ReiSauraN bunu beğendi.
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

@-Star- üyemize yardımları için teşekkür ederim. Kapıyı Pazar günü bitirmeniz ödülleri 2 kat almanız için yeterlidir.

Üyelerimizin tavsiyelerine katılıyorum. Kasılmak için burgu, sürekli kapı yapmak için güve uçuş düzeni işinizi görecektir.

İyi forumlar.

9. ReiSauraN

ReiSauraN User

çokteşekkür ederim :)

10. uzayl80

uzayl80 User

bariyer ucuş düzeni bide seprom cek lazerlere tamamdır ben düzensiz beslemesis x1 le rahat geciyom zetayı yalnız kappada lokumlara besleme yapıyorum düznsiz kappada kolaydır son npcde direk şab cekişp kalkanı sıfıra cekip x2 x3 ceple rahat gecersin

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Rica ederiz :).

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesin isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.