Zeta dalgaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Shadow.sword tarafından 26 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zeta dalgaları kaç tane ve kaç tane hangi tür npcler var?

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Aşağıdaki Bağlantıdan gerekli ayrıcalıklı bilgiyi alabilirsiniz.

Galaksi Kapısı Zeta S.S.S

iyi forumlar.

3. uzayl80

uzayl80 User

zeta kapı dalgalarındaki npcler güzünü korkutmasın lf3 x1 mermiyle ilk 9 bölüm rahat geciliyor fakat 4 saat gibi bir süre alıyor zengnginlik ve gelişim bakımdn zeta terci edilmeli baska kapı yapılmamalı tam gelişene kadar

Shadow.sword bunu beğendi.
  4. 4 saat (shock)

5. Modum bişi soracağım şimdi ben başladıktan sonra ara vermem için kesilmem mi gerek?

6. -Star-

-Star- User

Bölümler arası portallar var.Ara vermek için bölümün bitmesini bekleyebilirsin,diğer bir seçenet klavyeyi mausu bırakıp patlamayı beklemen.

KANUN ve Shadow.sword bunu beğendi.
  7. uzayl80

uzayl80 User

yeni sisteme göre kesilmeden devam etmen lazım bölünleri gecmek için mola devam yok artık örnek olarak 4 cü bölünü gecdin 5 ci bölümde kesildin ozman tekrar 5 ci bölümden devam ediyorsun 5 hak veriyor kapı sana

8. uzayl80

uzayl80 User

x2 x3 cephanen varsa 1 sattede cıkarsın kapıdan 10 15 dk da cıkanı görmedim en erken 30 dk sürüyor zeta kapısı oda tam güclü gemiler için gecerli

9. Ara vermek yok... Uzun sürecek... Neyse yapmaz artık önce inşa edelim 32. Parçadayım...

10. Zeta kapısı 10 bölümden oluşur ve bu bölümlerin her birinin sonunda 2 atlama portu olur. Biri yeni bölüme geçmeni diğeri x1 haritasına dönmeni sağlar.Yani birkaç bölüm yaptıktan sonra çıkabilirsin kapıdan ve sonra kaldığın bölümden devam edebilirsin. Ayrıca 4 saat falan abartı bence gözün korkmasın doğru bir taktikle bence çok rahat yaparsın. Goliath la gireceksen kapıya 5 adet hız,10 adet kalkan olursa geminde Npc lerin hızıyla aşağı yukarı aynı olursun ve geri geri kaçarken onlara sıkabilirsin.Böylece döne döne rahatlıkla kesersin onları , zorlandığın andan itibaren de x2-3-4 hangisi varsa sıkarsan daha çabuk bitirirsin kapıyı. Şimdiden kolay gelsin.

İyi Forumlar...

11. Spectrum veya venom ile girmeyi düşünüyorum

12. Onlar zaten goliath grubuna girer. Lazer,jeneratör ve ekstra sayıları aynı.O yüzden sen dediğim gibi 5 hız 10 kalkan kullanırsan rahat edersin.

13. 360 ile geçemez miyim

14. uzayl80

uzayl80 User

ben kapılarda 2 konfi kulanıyorum 1 ci konfide gemi 1 hız 14 kalkan irislerde ful lf 2 ci konfi sana tavsiyem gemiye yarı kalkan yar hız cek irislerede yarı kalkan yarı lf diz bunu 2 konfide yapabilirsin kesmesi rahat olur uçuc düzeni olarakda kalkan bonuzu veren düzeni al credili tamamdır

15. Peki venom mu specteum mu sentinel mi

16. uzayl80

uzayl80 User

venomda tekillik becerisi var bence venom bütün kapılarda kulaabilirsin güve tarzı uçuş düzeni varsa bitirim ikili gibi olur venomda canı yüksek olanlarda sab mermiyi kulan kalkanı indir biyandan tekillki at dp si inidir aşagı faydasını görürsün yada solarce terci edebilirsin ondada nano tamiri var canın azaldıkca tamir eder devam edersin ksmeye ama tercihim venomdur
    venomu test etmenin bir yolu x4 haritasında siberlon tekillik becerisini atıp bi venomla dene birde normal bir gemiyle aradaki farkı anlarsın

Shadow.sword ve KANUN bunu beğendi.
  17. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Spectrum[​IMG]Frozen Spectrum, Lava, Poison, Sandstorm3001,5001515256,0003%10 Kalkan Bonusu ve "Prizmatik Kalkan" Özelliği

Venom[​IMG]Frozen Venom3001,5001515256,0003%5 Hasar Desteği ve "Tekillik" Yeteneği

Seçimi siz yapın derim.

Gemiler Ve Gemi Tasarımları Hakkında Geniş Bilgi S.S.S

iyi forumlar.

18. uzayl80

uzayl80 User

sayın mod bence venom daha iyidir specturuma göre neden dersen %5 hasar veriyorsun + tekillik atıp kısa sürede npc yada gemi kesmesi kolay olur bende hepsi var fakat venom 1 ci sırada benim için baska gemi kulanmıyorum tabi venomu kulanmasını bilene tabii :p

19. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Aslında Benim de gönlüm Venom dan yana ama belki ilgisini çekecek farklı tasarım olur diye düşündüm ama sizin dediğiniz gibi Venom özelliği işine yarayacaktır evet haklısınız.

iyi forumlar.

20. Bende kapıya girerken.venom tercih ederim zaten de ama maalesef droid düzeni olarak sadece Credi ile alınanlar var...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.