Zeta dalgaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Shadow.sword tarafından 26 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uzayl80

uzayl80 User

sayın mod aslında zetadan gelen anahtarlardan bolca nano kondnsötürü cıkmışdı gemi için venom almayıp baska gemileri montaja sokmuşum sonrasında pişman oldum 20 bin uri verip nano kondi alıp venom yaptım :p oda benim hatam oldu direk venom yapıp gelişimide venomla yapsaydım mükemmerl olurdu

2. uzayl80

uzayl80 User

tm işte benim dediğim gibi konfini diz credili kalakn ıuçuş düzeni kulllan zetadan gelen urileri biriktirip güve alabilirsin yada bariyer uçuş düzeni kapılarda venomla birlikde kulanmanı tavsiyed ederim kısa sürede cıkarsın + zorlamaz seni kapılar

Shadow.sword bunu beğendi.
  3. Teşekkürler en kısa sürede zetayı açmayı planlıyorum Pete 3 level hammadde toplayıcısı aldım artık çoğunlukla 5-3 teyim...

4. uzayl80

uzayl80 User

zetadan gelen anahtarları zeusda ac 100 dosyayıda argeye bas urilerini biriktirip önce kapılar için uçuş düzenleri al sonrasında petle beraber pala topliycaksın madem 4 tane radar 3 lük gemiyle birlikde 2 saatte depoyu doldurur cıkarsın buda 200 enerji yapar zaten kutu toplamakdan iyidir pala toplamak petin yakıtıda ordaki saboşlardan annilerden falan cıkartırsın zaten grup varsa palada grupa gir derim tek olma keserler ordakilerle aranı iyi tut derim faydasını görürsün işin dahada kolaylasır zeta içinde parca olarak basma 2 bin enerji olsun pazar günü topluca bas 1800 lerde falan acarsın zetayı

5. Sıfırdan mı 1800 e açılır

6. uzayl80

uzayl80 User

aynn öle öbür türlü işi uzatırsın 5 erli 10 arlı bas derim

7. Perşembe günü 80 enerjiye 9 parça çıkardım iyi mi bu

8. Soyuz*

Soyuz* User

Bu kadar kasılcak kapı asla değil,
    1. Konfi gemi kalkan, irisler lfx
    2. Konfi gemi hız droitler kalkan
    Standart konfiyle çok rahat bitirilir.
    Güve ile daha kolay olur

9. uzayl80

uzayl80 User

iyidir fakat dediğim gibi yparsan daha iyi olur zeta basit bir kapı son bölümde biraz zorlanırsın uberler falan geliyor orda ben ilk zetayı normal credili uçuş düzeni + 30 lf ile girmişdim gemidede kalkan vardı

10. uzayl80

uzayl80 User

işte arkadasda güve olmadıgı için biraz taktik verdim rahat bitirmesi için :)zaten zetayla uçuş düzenlerini tamamlar kanımca bi 10 defa dönse zeta 600 bin uri yapar 4 tane uçuş düzeni alabilir güve burgu elmas kalp düzenlerini ana unsurlar bunlar tabii bariyer uçuş düzenide alabilir kapılar için :p

11. Uberler harici basit gibi duruyo ubere kadar x3 ve sab birktircem orda kullanıcam

Ayrıca bugün zatadan 75 enerjiye 10 para çıkardım ve 42/111 oldu...

12. uzayl80

uzayl80 User

uberler için helo 5 li roket + x3 le gecebilirsin zetayı sab mermisini devolarda kulan derim uzakdan uzakdan dönerek kesersin uberleri

13. Tekli roketler de 6K hasar verene ayarlayıp tek fab %100 isabet oranını açıp gidicem uberlere zaten... Roketatar ise normal genel kullanılan larla giricem diğer urili çok pahalıya gelir ama kamikaze de yok bu arada bende

14. -Star-

-Star- User

Dostum bende de kami yok son iki havocu kovalıyorum. 16 parça kaldı,can sıkıntısından foruma girdim.Kami olmaması pek bir sıkıntı doğurmaz.Son bölümde yaratıklar devourerin etrafında olduğundan haritadakinden çok daha kolay dönersin etraflarında.Zamanın varsa elit harcama derim.

15. Petiniz kaç level ve kaç vuruyor

16. -Star-

-Star- User

Petim 13 level, sadece 3 adet 3. seviye radarım ve 3.seviye hammadde toplayıcım var.Sadece palladium toplamak için kullanıyorum petimi.

17. 60/111 e geldim geriye kalan 51 parça kaç enerjiye açılır sizce

Şunu da ekleyeyim 10 ar 10ar basıyorum enerjileri

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.