zeta epilson

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xBETAxGamaxALPHAx2 tarafından 1 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Epilson ve zeta kac gg acilir ?

Epilson x1 le yapilirmi

zeta icin kac sab kac x2 x3 lazim

2. Geminizin özelliğine bağlı bunlar detaylı bir şekilde yazarsanız yardımcı olabiliriz.

xBETAxGamaxALPHAx2 bunu beğendi.
  3. Ee

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Epsilon X1 ile yapabilirsiniz.Bu tamamen size bağlı,vakit açısından biraz zamanınızı alsada rahat bitirebilirsiniz.

Sadece Epsilon değil,bütün kapıları bitirebilirsiniz.

Zeta kapısı içinde durum aynıdır.Kapılarda Elit mermi ihtiyacı olmasada olur.Fakat Elit mermi kullanırsanız vakit larak ve kolaylık açısından daha rahat edersiniz.

Keyifli Forumlar.

xBETAxGamaxALPHAx2 bunu beğendi.
  5. Tskler modum.
    Modum zeta epilson kac gg de acilir

Ee ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 May 2015
  6. Sorunuzu ve teşekkürünüzü aynı mesaj içinde yazmalısınız, gereksiz yere mesaj atmayın cevap gelene kadar beklemek zorundasınız.

Zeta için 2.000 enerji gider.

7. Merhabalar;

Mesajlarınızı tek satır içerisinde yazmaya özen gösteriniz lütfen.

İyi forumlar.

8. Modum uyarmayi eksik etmiyosun ama bi soruyu bile cevaplamiyosun epilson zeta kac ggde acilir

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Biz yetkililerin forumdaki görevimiz gerekli yerde uyarmak gerekli yere konu cevaplamaktır.Siz kurallar dahilinde yazarsanız tabikide ilk önce konunuz cevaplanır.

Sorunuza gelirsek ilk önce bu tür durumların şans içerikli olduğunu unutmayalım.

Ben kendi açtığım sayılara göre cevap verirsem epsilonu 1200-1500 arası

Kappayı ise 1500-2000 gg arası bir sayıda açabilirsiniz.Tabiki bu şansınıza göre değişmektedir.

Ayrıca yetkililere ve üyelere karşı üslubunuza dikkat ediniz.Aksi takdirde hesap veya forum kapatmalara varacak şekilde cezalar alabilirsiniz.

İyi forumlar

10. Tskler modum

11. senberk99

senberk99 User

bence zeta 1700gg epilson da 1400gg yani ikisi toplam 3000gg ye açılır diye düşünorum...

operacı12 bunu beğendi.
  12. operacı12

operacı12 User

bence zeta 1600-2000 arası epilson da 1500e açılır ama son parçaları 5li basarsanız daha rahat açılır... Bazen son parçalar gıcık ediyo

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.