Zeta Galaksi Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐΛV!Ł tarafından 21 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÐΛV!Ł

ÐΛV!Ł User

Yaklaşık olarak 215bin uridium harcamış bulunmaktayım ve kapı hala açılmadı. Bu benim şanssızlığım mı? Yoksa bir problem mi var?

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Galaksi kapılarında herhangi bir sorun yok. Kapıdan parça çıkması şansınıza bağlıdır.

İyi forumlar.

3. ÐΛV!Ł

ÐΛV!Ł User

Bu nasıl bir şans anlamadım. 215 bin uri emek verip kasıyorum. Günlerimi alıyor ama bir zetayı bile açamıyorum.

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Normalde kolay açılan yaklaşık 30-50k uriye açılan Hades kapısını ben 120k uriye açtım. 3 kapı fiyatına 1 kapı :) Şans yani, bazen çok ucuza bazen pahalıya açılabiliyor kapılar.

Kapılara basacağınız zaman haftasonu basın, indirimli açarsınız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2018
    ÐΛV!Ł bunu beğendi.
  5. Şansızlık bazen oluyor. Hele o kadar uri verip açıyorsun havocda atmıyor bazen daha çok acıtıyor :/

ÐΛV!Ł bunu beğendi.
  6. ÐΛV!Ł

ÐΛV!Ł User

Sizede geçmiş olsun. Demek ki tek bana gaddar davranmıyor oyun :) Konu kilitlenebilir. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

VALEYARD bunu beğendi.
  7. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.