zeta geçebilirmiyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Lalie tarafından 1 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lalie

Lalie User

merhaba arkadaşlar zetam 97 parça yani yakında açılıcak ancak şüpheliyim geçebilirmiyim diye
    gemimde 21 lf3 13 bo2 2 iris 6 flax kamikaze 1 var 8 argeyim %25 kalkana gore yaptım
    bu gemi ile geçebilirmiyim ? seprom ile kalkanım 220000 felan oluyor ve 97 parça zeta kaç gg ye açılır ?

2. Merhaba ,

Zaman alabilir fakat dikkatli şekilde yaparsanız geçebilirsiniz gibi geliyor. Fakat risk almak istemiyorum derseniz biraz kapıyı bekleyin LF-3 , B0-2 ve İris gibi eksiklerinizi biraz daha tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. 97/111 ise yaklasik 400 ggye acilacaktir.Sansiniz varsa 300 de olur sanssizsaniz 600 e kadar cikar.Aegisiniz varmi?Varsa daha rahat olur.Ayrica bence daha gg toplayin bekleyin biraz kami 3 alinca girersiniz.Zeta kolay kapi ama hem zaman harcarsiniz hem de risk..

4. Sahmeran

Sahmeran User

benim gemimde ona benzer 20 lf3 7 bo2 4 iris le girdim bende kamikazesiz. 13 arge
    zaten sana hiç vuramıyorlar o kadar kalkanında varsa cok rahat bitirirsin biraz uzun sürer ama biter ben 1.5 saatte falan bitirebildim

5. Lalie

Lalie User

Yorumlar icin sagolun 1 hafta katlayici cekip kapiyi acmayi dusunuyorum o arada 1 iris daha alip lf3 leri fullerim aegisim yok

6. Kıta40

Kıta40 User

Kamikaze 3 al 1 saatte tek lazer atmadan kesersin. Son 2 bolundeki buyuk devoruryum mudur nedirse bi onlara lazer atarsin

7. Son dalga da sıkıntı çekersin, oraya kadar getirip bırakabilirsin bir süreliğine.

8. yaparsın hiçbir sıkıntı yok. bana göre zeta alphadan daha kolay bir kapı. son bölüme kadar istersen hiç hasar bile almazsın. ancak son bölümde biraz dikkatli olman gerekiyor devourerin yanına dalga dalga yaratıklar gelecek sibelonit ve kristtalin seni bayaga bi zorlayacak ancak manevra yaparak elinde sonunda o bölümüde yaparsın yani hiç sıkıntı etme :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.