zeta giriş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

sayın modlarım,

zetada porttan atlayıp veya patlayıp 1*1 e düşüyorum ardından portaldan zetaya tekrar giriş yaptığımda atlıyor fakat bağlantı statüsü yazısı yeniden bağlan-çıkış yazısı çıkıyor bağlantı kesilmiş gibi oluyor :S bunu 3-4 kez yaşadım, hem kendim zetadan çıkıp tekrar girdiğimde hemde patlayıp kapıya tekrar atladığımda....

yetkililere bildirir misiniz :S zeta içinde bir sonraki dalgaya geçerken böyle bir sıkıntı yok :S hiç çıkışv ermeden kapıyı yaparsamda sıkıntı yok :S

artık şunuda eklemek stiyorum 3 zeta yaptım, ilkinde ve 3.sünde havoc alamadım, bu dediğim olaylar bu zetalarda yaşandı bu yüzden alabilmemiş olma ihtimali bile geldi artık göz önüme :( 2.sine tke girişte yaptım ve çıktım verdi :(

Son düzenlenen: 18 Haziran 2014
  2. Merhaba ,

Bahsettiğiniz durumu kontrollerden sonra gerekli yere ileteceğiz. Sorun varsa en kısa zamanda düzeltilir umarım.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.