Zeta hakkında yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdcccbb tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdcccbb

asdcccbb User

Arkadaşlar şuan zetamda 87parça açık kapıdan yaklaşık 48bin uri felan geliyormuş sizce ben bu uri miktarını verip kapıyı açmaya çalışayım mı yoksa uri vermeyim mi yardımcı olur musunuz ? Gemi goliath full iris full lf3 bo2 hız felan kamikaze modülü yok

2. Merhaba ,

Bana kalırsa uridium basmayın bonus kutusu filan toplayın enerji biriktirip o şekilde açmayı deneyin.

İyi forumlar.

3. asdcccbb

asdcccbb User

Neden ?

4. Merhaba ,

Uridium daha önemli özellikle gelişme aşamasında olan oyuncular için fakat ilerde belki uridium kullanırsınız. Ben olsam bir kaç gün bonus kutusu filan toplardım. Bonus kutularından galaksi enerjisi çıkıyor ve bunları biriktirir Zeta'yı öyle açmaya çalışırdım.

İyi forumlar.

5. asdcccbb

asdcccbb User

yaklaşık 20parçam kaldı ve bunun için 400-500civari bir gg harcamam gerekiyor yanlışsam düzeltin. Çok uzun sürmezmi bonus toplamak?

6. Merhaba ,

Hesapladığınız gibi 400-500 enerji ile açılmayabilir daha çok maliyetli de olabilir. Ayrıca bonus kutusu topladığınızda diğer şeyleri de almış olacaksınız.

İyi forumlar.

7. asdcccbb

asdcccbb User

Paladium önerir misiniz?

8. Merhaba ,

Eğer 5-3 haritası uygunsa yani çok sıkıntı yaşamadan toplayabilecekseniz arada palladium toplamakta işe yarayacaktır.

İyi forumlar.

9. asdcccbb

asdcccbb User

Peki düşüncelerinizi paylaştıgınız için teşekkürler zahmet verdik. Kolay gelsin hayırlı geceler:)

10. Merhaba ,

Görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır. Ayrıca diğer üyelerimizin önerilerini de bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. asdcccbb

asdcccbb User

Tabi konu şuan için kilitlenmezse memnun kalırım

12. Lest go paladıum:)) Ben zetaları öyle yapıyorum pala haritasın da grupla takıl tek takılma Öcü var :))klan savaşıız varsa klanı terk et sonra tekrar girersin .. pala haritasında özellikle düşman oyuncular ile grup kur kolay kolay patlamazsın ve gelen NPC leri grup ile daha kolay kesersin Zeta için paladıum daha karlı yada kamufle al pvp haritalarında kutu topla

13. ghnengn

ghnengn User

şuanda uridiumun var sanırım adminin dediği gibi gg topla ama düzenli zeta yapmak ıstıyorsan ve devamlı oyuncuysan indirim paketı ve katlayıcı alıp kutu toplamaya başlasan iyi edersin aynı zamanda zetada 49000 uri geliyor gelen urileri zetaya basıp kalan parçalar için gg toplayabılırsın böylece hergun 1 zeta açabılırsın böyle bi döngü oluşturusan kendıne havoclarını çabucak fullersın

14. Uridium ve GG kasmanın en güzel taktiği bence x2 Katlayıcı + Vip + İndirimle birlikte Pet 8Lv ve Kami varsa Kamuflajsız 5-X haritasında kutu toplamak ve ortalama 3 dakika da bir de etrafında en az 15 Sibelonit filan toplandığında kami kullanıp hepsini yok etmek. Böylece günde 40K Uridium ve 250 300 GG kasabilirsin bence. Biriken Uridiumu zevkine göre kapıya basabilirsin.

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

5 x olmaz orda sibelonit yokki x 5 olur .eski haritalar daha iyi yeni kasilanlara ama server bossa rahat vermiyorlar hic

16. Evet düzeltme için teşekkürler ben Tr4 de bu taktikle yapıyorum ama belli saatler de tabi ki baskınlar olur ona göre ayarlaması lazım saatlerini.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. asdcccbb

asdcccbb User

Günde dediğiniz kaç saat oynamayı ifade ediyor ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.