Öneri Zeta Hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve cengizcc tarafından 12 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cengizcc

cengizcc User

Selamlar Prolara başlayacagım zeta yapmam gerek farkındayım bayadır bırıktırdıgım 900K ürim var indirim ve vip mevcut sızce toplamda kapıdan gelen ödüllerle birlikte kaç zeta yapabilrim =?=

2. ateistkeci

ateistkeci User

Vip+indirim ile 10-12 arası zeta yapabilirsin en kötü olarak sanırım

3. can123can

can123can User

vıp+ındırım +haftasonu ındırımı 13 kapıya yakın donersın
    not ıkı kere mesajı duzenledım matematık hocamın elerınden opıım

4. 20-25.
    Ortalama 90K şeklinde hesaplarsak: 10 Zeta + Kapılardan gelen 500K ile de 5 Zeta + Şansa Bağlı 5 Zeta eklersek = 20 civarı olacaktır. (Şansına arada 60-75K ile de açarsın diye tahmin ediyorum.)
    Nasıl hesap ama?

can123can bunu beğendi.
  5. -İDALI-

-İDALI- User

900/40=22 diyorum. en az 20. çarpanları hemen kullan mümkün mertebe çoklu basma 10 lu ve 5 li bas.

6. Adarel

Adarel User

sadece hafta sonu indirimi ile 190k ile açtım 15-20 civarı baya abartılı bence

cengizcc bunu beğendi.
  7. Welbeck

Welbeck User

Ben geçen pazar bir zetaya 110 k uri gömdüm tamamen şansına bağlı

cengizcc bunu beğendi.
  8. can123can

can123can User

ındırım vıp ve haftasonu ındırımıyle bır enerjı 55 urı ıstıyor 1 zeta 2000 enerjı dıye ele alırsak 110 k urıye 1 zeta acılır dıye hesapla

cengizcc bunu beğendi.
  9. cengizcc

cengizcc User

Tüm cevaplar için teşekkur ederım gelenlerle beraber 10-15 arası olucak gıbı duruyor hadı bakalım

10. Sen rahat ol. En az 15 kapı açarsın. Benim yaptığım hesaba göre 20 kapın var. Zeta'yı bu kadar abartmayın arkadaşlar.

11. haftasonu yüzde 15 indirim oluyor 85 e düşüyor biriniz 55 yazmış o nasıl oluyor arkadaşlar 30 indirim nerden geldi

12. Quenn

Quenn User

haftasonu ind+ vip + ind paketi = 55 uri

13. vip 5 indiriyor tamam 80 oldu , o indirim paketini nerden aliyoz o da 25 indiriyormus 55 e tamamladik heh şimdi oldu sağol kardeşim o paket kaç para alayım mi sizce

14. Quenn

Quenn User

5,90 tl
    1m uriye yakın biriktirp çekmek mantıklı gibi geliyor

15. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Tahminimce 15-20 arası açarsınız diye düşünmekteyim.Buradaki konuyu incelerseniz ortalama bir rakam çıkarabileceğinizi düşünüyorum.
    Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

16. cengizcc

cengizcc User

Konu kitlenebilir

17. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.