ZETA HAVOC VERMİYOR ! ! !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KØMΛИĐØ*=»[TÜRK] tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben artık bıktım son zamanlarda 2 kappa yaptım hercül yok lf-4 yok Zeta yaptım 2 tane havoc yok 17 zeta yaptım 2 havoc verdi 1i zaten 1. yapışta çıkan.O kadar kişi şikayetçi havoc çıkmamasından çarlara ban gibi bişimi veriyorlar acaba havoc çıkmasın diye bazıları var 10/10 yapıyor şansla alakası yok taktik falan oyun açığından çarı fullüyorlar biz alın teriyle yapıyoruz çıkmıyor görevlerden fullicez resmen yaw. Havoc yada hercüllü görevler getirin artık oyunda sorun var çıkmıyor bıktım.

Maqa67 bunu beğendi.
  2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Bu konuyla ilgili çok sayıda konu sitemlerle açıldı. Sizin de bildiğiniz gibi havoc ya da Lf4 çıkma belli bir olasılık dahilinde şansa bağlı, çıkarmanın bir taktiğinin olduğunu şahsen ben düşünmüyorum. Kabul etsek de etmesek de şansa bağlı. Faydası olur mu bilmiyorum ama konuyla ilgili diğer paylaşımları araştırınız.

İyi forumlar dilerim.

3. TurcoReino

TurcoReino User

10/10 şansla açıklanabilir mi peki?Arkadaşın dediği gibi ünlü bir video sitesinde kapılarla ilgili taktik veren binlerce video var.

4. Soyuz*

Soyuz* User

Ben dün yaptım Zeta havoç verdi bende şaşırdım hiç beklemiyordum 3/2 gidiyorum şuan haydi hayırlısı bakalım :)

5. Merhaba,

Bir zeta kapısından havoc çıkma ihtimali %33 tür.Bu ihtimal her yaptığınız zeta için ayrı olarak alınır.
    Bu yüzden 10 zetada 10 havoc da çıkabilir.Örnek verirsek 20-25 zetada hiç havoc da çıkmayabilir.
    Tamamen şansınıza bağlı.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.