zeta-havoc

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ReiSauraN tarafından 28 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ReiSauraN

ReiSauraN User

geçen hafta pazar 2 bu hafta pazar 2 tane toplam 4 tane zeta yaptım 24 argeden 26 argeye çıktım ama havoc gelmedi. eminim x2 ödül günü olmasa havoc alırdım :D demoralize oluyorum daha 1 havocum var siz sıkılmadan nasıl devam ettiniz havoc cıkarmaya ?

VALEYARD bunu beğendi.
  2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Zamanında 50 tane zeta yapıpta tamamlayamamıştım havocları. Şimdi zetadan havoc düşme oranı %45 oldu. Denemeye devam ediniz bence. Havoc tamamlamak artık eskisi kadar zor değil.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. ReiSauraN

ReiSauraN User

yılmak yok o zaman modum :) haftaya pazar umarım yine 2 tane zeta açabilirim teşekkür ederim

VALEYARD bunu beğendi.
  4. zamanında 50 zeta 50 kappa yaparak tamamladık tasarımları x2 felan yoktu birde öyle düşün :D

5. Prejiva

Prejiva User

Bi günde 5 zeta yaptığımı biliyorum. Pala toplamak çok sıkıcı olduğundan uriyle açtım pişman değilim. :D Gerçek olmayan bir takım taktiklerle yaptım. (Devoureri radyasyonlu bölgede kesmek, kapıya havocları çıkarıp da girmek gibi vs.) Eninde sonunda bitiyor ve eğer motive kaynağı istiyorsan çifte ödül gününde sana gelen ganimet anahtarını açarak motive olabilirsin. Arge de var bi de. Havocları fullemek çarının gelişiminde bir dönüm noktası olacak. Artık kendini daha güçlü ve tehlikelere daha hazırlıklı hissedeceksin. Havoclu adama saygı duyarlar klan bulması kolay olur .d Havoc fulleyince zaten gözünü sıradakı level herculese dikeceksin. Bol şans!

6. Üst üste 9 zetada bana çıkmamıştı. Ama sonra 9 kappada herculesleri fullemiştim. Şans işi..

7. taktikleri var son yaratığı keserken canını azalt baya venomun özelliğini bas o kessin sonda bide aşağı çek ama kendin vurma özellik kessin benn kaç tane hesabımda bunu yaptım zeta 6 kapıda fulledim sadece 1 inde vermedi kappa ise hiç boş geçmedi illa bişey verdi onuda 10 kapıda fln fulledim tavsiyemdir

ama kesin konuşmuyorum bu benim totemim gibi bişey ben böyle yapıyorum oluyo hile hurda değil yani bol şans bence toplu uri yapıp kapıya gir ama baya yap bir günde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ocak 2019
  8. ReiSauraN

ReiSauraN User

teşekkür edeirm arkadaşlar

9. yoldas231

yoldas231 User

Şuan benim oranım 4/5 sadece birinde vermedi ama son 2'yi bi 10 zeta vermez gibime geliyor. Apis 140 k uri ama almıyorum havocu yok diye :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ocak 2019
  10. abi 5 tane üst üste yaptım 0 havoc verdi emin misin ya? ama ben full havoculu girmiştim zetaya ondan mı vermiyor acaba

11. Ketolar

Ketolar User

Geçenlerde ilk zetamı yaptım ben de 2 tane havocum oldu ve sanırsam havoc fulleyene kadar uri ile ne apis ne de zeus alacam. Çıkmadığı zamanlar da olacak o yüzden zamanla 40 parçada biter gibi bir şey olur.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.