Zeta için Harcanan GG Sayısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 19 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lllecelll

lllecelll User

lag'danmdır bilmiyorum ama 4 zetaya tam 8300 enerji gitti o kadar emek vererek kastığım o enerjiler bu kadar zetaya eşdeğer olmamalıydı 2 zetada lagdan dolayı çöp oldu zaten.hakkımı helal etmiyorum. :(:(:( inan gerek lagdan gerek bu bug mu ne derseniz deyin bu 2 neden'den dolayı oyundan iyice soğumaya başladım :(

2. BALE1I

BALE1I User

nedendir bilmem ama bendede öyle zeta bir türlü açılma sonra 3 parcaya 800gg harcanırmı ş:D

lllecelll bunu beğendi.
  3. 7 zeta bitirdim bugün, kapı içerisine girdikten sonraki lag bi şekilde sıkıntı olmaktan çıkabiliyor ama kapıya girmek dert(Sıradan bahsetmiyorum kapıya lagdan girilemeyebiliyor ayrıca 5 tane de hak var nasıl çöpe gidiyor :) )
    Enerjiye gelirsek o şans meselesi gerçekten bir de çarpan tutturabilme tabii.a
    Benim de 1500 e açılan da var 2500 e de değişiyor.

4. lllecelll

lllecelll User

çöpten kastım normal ve %50 destekler :(:rolleyes:

çok sinir bozucu gerçekten :mad:

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Kapılar için harcadığınız Ekstra Enerji miktarı tamamen şansınıza bağlıdır.
    Forum Kanalında Flood yapmak yasaktır mesajlarınızı birleştirdim, lütfen dikkat ediniz.

İyi Forumlar.

6. lllecelll

lllecelll User

pardon modum :oops:

7. en cok 6k hadi 6.2-3 ggye açılması gerekirdi ya 4 zetanın , en çok 1.5k ya acılıyor bi zeta normalde.. parça veya çarpan vermediği zaman hangara dönüp tekrar galaksi gates e giriyorum binevi sayfayı yenileyip öyle deniyorum genelde de olumlu sonuç alıyorum, belki bir totemdir benim için bilemiyorum :oops::oops:

8. Dikkatimi çekiyor hiçbir cümleni emojisiz bitirmiyorsun :D

9. joetly

joetly User

valla açıkçası en çok şikayetçi olan benimdir bu konuda. ancak bu hafta indirimsiz ve premiumsuz sadece haftasonu indirimiyle (yani 85 uri) 140k civarı ve ayrıyetten yaklaşık 300 civarı GG ve 90 bin uriye zeta açtım. bugün de 280 GG ve 90 bin uriye 1 kappa açtım.

daha önce bende son parça için yaklaşık 60 bin uri harcadığımı biliyorum. en son küfür ede ede basıyordum :)

sanırım bu hafta şans benden yana :)

lllecelll bunu beğendi.
  10. kupsan

kupsan User

dün lambdanın son parçası için 300 gg 23 bin uridium harcadım :D Konuyla ilgisi yok ama paylaşmak istedim oyun bazen keyfine parça veremeyebiliyor :D:D

lllecelll bunu beğendi.
  11. lllecelll

lllecelll User

bende bunu kim söyleyecek diye bekliyordum :D bunda sonra dikkat ederim hocam :rolleyes:

Luminous bunu beğendi.
  12. ben son parçaya 1000 gg bastıgımı hatırlıyorum

13. Dün 6 defa zeta açtım 55 uriden bastım.Toplam 660 k uri gitti.

yılan_oğlu bunu beğendi.
  14. NASUH_ASWA

NASUH_ASWA User

şans ya cidden şans 6 parça için 140bin bastığımı bilirim ama toplam 70bine açtım mesela dün

yılan_oğlu bunu beğendi.
  15. DtCat

DtCat User

dün iki zeta actım ikiside 1600-1700 gg arasındayı :D
    yine dün 4 kappa actım hepsi de 1600-1700 gg arasındaydı :D
    son parcaları carpanları bekleyin şahsen benim gözlemlerim sonucu yüksek ihtimalle tutan bir durum var
    örnegin zeta kapısı için:
    95/111 diyelim kapıya , 10lu basıyorum çarpan x4 x5 olunca tekliye alıp direk basıyorum ve tutma ihtimali yüksek oluyor
    ama x2 x3 te ise çarpan tek basınca tutmama ihtimali daha yüksek,
    benim görüşüm x4 x5 carpan biriktirip öyle basın tutma ihtimali cok yüksek oluyor.
    bi de kapıların en zorlu kısmı bence 70 100 arası parcalar ,en cok bu aralıkta gg ve uri harcıyorum, cok bos attıgım oluyor

yılan_oğlu bunu beğendi.
  16. karakule26

karakule26 User

ben 1 m uri yaptım ve indirim + vip aldım 2 katlı ödülünde kapıyı bitirdim havoçlarımı full oldu 8 irisim :D :D sonra 1 m daha yaptım 7 kappada 10 herkül oldu :D :D

yılan_oğlu bunu beğendi.
  17. Ben dün 3 kappa girdim 2 si boş 1 tanesinde 2lf4 verdi 7 tanede zeta yaptım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2020
  18. 1200 gg yede zeta açmışlığım var.3200 gg ye de..modun dediği gibi tamamen şans.sana tavsiyem gg lerini yüz yüz bas.daha ucuza açılıyor..