Zeta için kaç Palladium lazım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve halilbnn tarafından 16 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. halilbnn

halilbnn User

Zeta için kaç Palladium toplamam lazım bilen varmı kaç enerjide zeta açılır ortalama

Bide 5-3ten 5-2ye nasıl gıdıcem portal yok ilk defa palladium topluyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Aralık 2019
  2. 1.500-2.000 gg arası açılır buda 22.500-30.000 palladıum yapar

halilbnn ve ⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  3. halilbnn

halilbnn User

Cok sagol bide şuan 5-3teyim 5-2 portalı yok nasıl gecıcem

4. 5-3 te sol taraftaki porttallar seni 4-4 e atıyor ordan tekrar 5-2 ye doğru gidebilirsin ama bunu tekrarlamak yerine 5-2 ye bir hangar bırakabilirsin

.Paradoks. ve halilbnn bunu beğendi.
  5. halilbnn

halilbnn User

cok sagol bir soru daha sorucam yeni başladıgım için bilmiyorum nasıl hangar bırakılıyor bırakılan hangarın adı ne nerde satılıyor

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

[39]ÇłŁÐłЯÐł nında dediğine göre ortalama 1500-2000 ekstra enerjiye açılmaktadır. 1 Enerji 15 Palladiumdan 22500-30000 Palladiuma denk geliyor.
    Oyun pencerenizde Kullanıcı sekmenizin hemen sağında yer alan Gemi Değiştirme bölümünden bırakmak istediğiniz hangarı istediğiniz haritaya geldiğinizde gemi değiştirme sisteminden kullanmadığınız gemiyi koyuyorsunuz ve çıkış yapıp palladium topladığınız gemiyi geri aktif ediyorsunuz ^^

İyi forumlar.

Minerva ve halilbnn bunu beğendi.
  7. halilbnn

halilbnn User

Anladım cok sagolun kilitleyebilirsin

8. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.