Zeta Kaç gg de açılır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAPTAN*41 tarafından 26 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CAPTAN*41

CAPTAN*41 User

Merhaba değerli forum üyeleri benim zeta 31 parça kaldı kaçgg de açılı.veya baştan yapsam kaç gg de açılır tahmini

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikli olarak arkadaşlardan fikir almak istediğiniz konuları,Yeni Başlıyanlar Bölümüne açarsanız daha faydalı olur.Şimdilik taşıyorum.

Kapılardan parça çıkarma işi tamamen şans işidir.Yinede bir tahmin yapmak gerekirse yaklaşık 700-800 gg ye açılabilir.

Keyifli Forumlar.

-Keskin- bunu beğendi.
  3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bende modumuza katılıyorum 800gg civarında açılacaktır.Son parçalar zor gelmektedir çünkü.

İyi forumlar

4. sayın modlar siz herhalde uzun zamandır oyuna girmiyorsunuz o dediğiniz rakamların en az iki katı ile açabilirseniz şanslısınız ortalama 2bin gg yi gözden çıkaracaksınız zetayı açmak için

5. CAPTAN*41

CAPTAN*41 User

31 parçayı 500 gg de açtım

6. kardeşim 31 parçayı ancak 700-800gg ye açabilirsin tamamını yani yeni baştan ortalama 2bin ila 2600 ggyi göze alacaksın

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Oyundan kopmamız mümkün değil,oyundan koparsak sizlere faydalı bilgiler vermemiz zor olur.

Siz konuyu ya tam manasıyla okumadınız yada farklı anladınız.Sizin anladığınız kısım ile bizim cevap verdiğimiz kısım ayrı.

Son 31 parça kaç gg ye açılır diye sormuş üyemiz.Bizim cevap verdiğimiz bölüm o kısım ile ilgilidir.Ayrıca baştan yapsam kaç gg ye açılır kısmı ise yaklaşık olarak sizin yazdığınız rakamları buluyor.

Keyifli Forumlar.

8. hayırlı olsun baya şanslıymışsın

tamam modum kızmayın sonradan bende farkettim ben öncelikle tamamın a cevap veriyorsunuz sandım bir zamanlar o sayılara gerçekten tamamı açılıyordu 31parça için verdiğiniz rakam doğrudur kusura bakmayın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Haziran 2015
    Rehber bunu beğendi.
  9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hayırlı olsun.Üyemizin dediği bigi şansınız yaver gitmiş.Zeta kapısında size kolaylıklar diler,kapının bitiminde de inşallah Havoç tasarımı ile çıkarsınız.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.