Zeta Kaç GG ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -ɔαяκɢυαяɔıαп- tarafından 28 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Zeta kapısını açmaktayım ve merak ediyorum. Şuan da 88/111 ortalama kaç gg'ye açılır zeta ?

2. Soyuz*

Soyuz* User

Bende 96/111'deyim bitirmeye yakınlaştıkça zorlaşıyor.Yaklaşık 400 enerjiye açılır, tabi şans da önemli.

3. Merhabalar;

Bu galaksi kapısı açma konusu çarpanları tutturmak önemli tabi biraz şansda lazım Soyuz* arkadaşımızın dedği gibi:).

İyi forumlar.

4. Tabikide biliyorum şans işi fakat forumda bir konu var 'Ganimet Kutularından Neler Çıkardınız ' diye onun gibi mesela ortalama kaç gg'ye açılır yani maximum ? ?

Son düzenlenen: 29 May 2015
  5. senberk99

senberk99 User

bence son parcalar zor bulundugundan 600-800 gg gerekebilir ama sans belli olmaz fakat 1 zeta yakalasik 1800 gg diye dusunebilirsiniz

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şans olmakla beraber Zeta kapısı 1500-1600 gg ye açılabiliyor.

Keyifli Forumlar.

7. Peki şu durumda enerjileri nasıl basmalıyım ? Çarpanları nasıl kullanmalıyım ?

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılara genellikle 5 li basmanızı tavsiye ederim.4-5 kez bastığınızda parça alamıyorsanız sayfayı yenileyip tekrar basın.

Çarpan çıktığında ise tekliye alıp basarsanız faydalı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

9. Teşekkürler modum deneyeceğim konu kilitlenebilir.

10. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Rica Ederiz,Konunun kilitlenmesi istek üzeri uygundur.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.