zeta kaç ggye açılır ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Heterodox tarafından 8 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Heterodox

Heterodox User

88-111 23 parça lazım şuana kadar 500-600 gg basmışımdır. ortalama kaç ggye açılır ?

2. Merhaba,
    zeta yaptığım zamanlar genellikle 1300-1500 arası açıyordum.

3. webce

webce User

1500 ngg ye zeta acılıyorsa super ben son bır parcaya 1300 cıvarı gg harcadım sınır kırızı gecırdım ıkı gunn once

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Yaklaşık 1000 gg ye daha ihtiyaç vardır.

Keyifli Forumlar

5. Benim de dün aynıydı parça sayısı 500 gg bastım suan son 3 parcası kaldı :)

6. webce

webce User

oley be 6zeta 4 havoç oldu:)

7. kardeşim bu mesajını sil bence çünkü 70 zetada havoclarını tamamlayanlar adresini bulup seni atomlarına ayırabilir :D

Ľαzαяυѕ bunu beğendi.
  8. Nefes

Nefes User

Merhaba,

Bende yarı yarıya onlardan biriyim ve arkadaşımıza sinirlenmiyorum onun adına gerçekten sevindim umarım o bizler gibi olmaz ve zeta sıkıntısı çekmeden bir an önce tamamlar ben 30 kapıda daha gün önce tamamladım şansınız hep açık olsun.

9. modum şaka yapıyorum biliyosunuz aslında 70 zeta yapan daha bile karlı sonuçta bolca item elde ediyor :D inşallah arkadaş en kısa zamanda tamamlar tabii :D

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tabiki en karlı kapı ben üzülmüyorum inanın 30 kapıda 725 ganimet ve bastığım kapılar ile birlikte 4 arge yada bir kaç fazlasını yapmışımdır ama şimdi yaparmısınız derseniz hayır biraz sıkıldım belki sonra:)

11. ben 21 kapıda tamamladım;)
    1500-1700 arası acılıyo daha aşağısında açmak pek nadiren olur...

12. Heterodox

Heterodox User

iyi açmışsın hocu hayırlı olsun :)

13. 800-100 arası gg ye açılı . bende 18 zetada fullemiştim havocları , tabi şuanda zeta sayım 22 de(saturn 4. kronosda anca çıkınca) .klandada 20-22 arasında fulleyenler var , bence mesele herculu fullemede

14. Heterodox

Heterodox User

hercules mi allah korusun :)

15. çıkarmak zor ama havoclar fullenince yapcak bişi kalmıyor geriye , mecburen kappaya yönelmek gerekiyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.