Zeta Kaçlı Açalım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BardFortuna tarafından 15 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar elımde 1000 adet gg bulunmakta zeta kapısını yaparken sızce tek tek mı acayım yoksa 10-100 gibi seçenekleri deneyim mi sizce hangisi daha iyi ?

guncel++

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2015
  2. Merhaba,

İlk başlarda 5 li veya 10lu açın çarpan 5 olunca 100 lü basıp çarpanı işaretleyin.Tabii ki bu taktik sizde işe yaramayabilir ama ben çoğu zaman böyle daha iyi açıyorum.

Not:Hiç kapı parçası çıkmayınca sayfayı yenileyip biraz bekleyiniz.

İyi Forumlar

3. senberk99

senberk99 User

60 parçaya kadar 100lü 60-100 arası 10lu ve 100-109 arası 5li basabilirsiniz.Son iki parçayı ise tüm çarpanları kullanarak 1li 1li basmallısınız.

4. Pek çok denen şey var ancak bende genelde ya hep 5 ya da ilk başlarda 100er sonra 5 er basıyorum. Faydası oluyormu bilmem. Çarpanları ise 6 ya kadar tutuyorum eğer kapı parçasına denk gelecekse öyle yada böyle gelecek 1 tane 3 tane fark etmiyor o yüzden geldi mi 6 tane çıksın diye tutuyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.