Zeta Kapı Parçası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Cold_Shadow53 tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın adminlerim normalde kapılarda son 3-5 parçanın çıkmaması normaldir bizde alıştık zaten buna ama dün gece 80 olan zeta kapısına 25 binden daha fazla uri basmama rağmen bi parça bile vermedi olasılıklarda %13 kapı , % 3 tamir kuponu ve % 1 günlük dosyası demesine rağmen tamir kuponundan ve günlük dosyasından bol birşey çıkmadı yani kapıdaki bahsettiğiniz şans olayı sadece kapı parçasındamı var , herşey fazlasıyla çıkdı bugün yine 5 bine yakın basmama rağmen yine ortada bi parça yok dün 25 binden hariç bastığım uriden bahsetmiyorum bile.Yani bi zetayı açmak için artık kaç bin uri basmamız gerekiyo önceki kapıları çokdan açmış bitirmişdim ama bu kapıda takıldım ne denediysem başkasında işe yarayan ne varsa bende yaramıyo eğer böyle olucaksa sizde söyleyin şansım yok diyip urimi boşu boşuna zetaya harcamıyim.Şimdiden teşekkürler.

2. Merhaba,

Arada bizim de başımıza geliyor 300 gg basıp bir şey çıkmadığı.Elinizde 80 parça bile olsa böyle durumlar ile karşılaşabiliyoruz bu durumlarda önemli olan inat etmemektir sayfayı yenileyip 5 dk. sonra tekrar devam edersiniz ayrıca ek hangarınız varsa phoenix gemisi koyun ve ekstra darbesini doldurun ondan sonra bir daha ekstra darbe çıkmayacağı için kapı parçası çıkma oranı az da olsa artar.

Bende de bir ara gerçekten çok az parça çıkmasına rağmen bu aralar çok çıkıyor birazda şans işi ayrıca gg lerinizi biriktirip de basın mesela 1500-2000 gg birden basın zeta kapısı bu civarda gg ile açılır diye tahmin ediyorum.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.