zeta kapı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by «««ÇЄŦЄ—βĄ§I44»»», Jan 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arkadaşlar ben zeta kapıyı hem çok pahalıya açıyorum hemde 4 kapıda ancak 1 havoç çıkıyor.bunun bir yolu varmı.bazı arkadaşlar hem daha az harcama hemde arka arkaya havoç alıyorlar.yardımcı olursanız sevinirim.

2. 12 . zetamı yaptım biraz önce ve 12 de 1 tane verdi zaten onuda ilk yapışta kesin veriyor 180 bin uriye açıyorum kapıyıda oyunu bırakma derecesine geldim 7 yıllık oyuncuyum çok sevdiğim bir oyun ama artık sıkılıyo insan :)

3. DİT ci :D
    çetebaşı44, 30 zeta yaptıp ilk 10 tanede 7, sonraki 5 tanede 1,son 15 zetada 0 havoc çıkardım. ve bence hiçbir yolu yok bu işin şans..

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben kapı işinde yeniyim 1 alfa 2 zeta yaptım.2 zetadan da havoç buldum.Yalnız bende şöyle bir durum var.8 iris full lf3 bo2 li daha gelişme aşamasında gemiyim.Zetayı sadece verdiği garanti ödüller(uridium-anahtar vs.) için yapıyorum.Tasarım çıkıp çıkmaması benim için pek önemli değil.Çıkmadığı zaman üzülmem ama çıktığında da tabi ki sevinirim.Örneğin 2. zetadan havoç çıktığını goliden vegaya geçtiğimde hangarda droitlere ekipman takarken farketmiştim :D

5. 55 zetada 10 havoc yapmıs arkadaşlarım var bende 40 zetada 10 havoc yaptım zetada şanslı değilim ama herkulleri 20 kappada fullemıstım.

6. MaXiMuS

MaXiMuS User

Tek yolu havoc çıkasıya kadar zeta yapmak.

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zeta kapısının havoc verme şansı %33 tür.Bu şansı etkileyen herhangibir faktör yoktur.Şans eseri kapı bitişinde %33 oranla şansınıza kalmış alabilirsiniz.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.