Bug / Oyun hatasi Zeta/kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve §ΐωã§ļı•Ģãži•©ãρŧãй tarafından 22 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başka bir arkadaşın daha aynı sorunu yaşadığını gördüm. bende bugün yaklaşık 60k uri bastım zetam 107 deydi ve tek 1 parça bile çıkmadı. 5 kez 100 lük gerisi 5 lik olmak üzere sürekli çarpanları deneyerek bastım. 100 den 111 yapmış biri olarak böylesi bir durumun normal olmadığı kanaatındayım.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet surekli kapi acan biri olarak online cok saatlerde cok daha fazla zor ama sabah erken saatlerde bile son gunlerde cok zor acildigini goruyorum bence eski haline getirsinler bunu zorlastirmanin anlami yok .gg/uri kasmak bizler icin yeterince zor bunu sadece low yapanlarin aldiklari urileri basarken zorlastirmalarini talep ediyorum.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakınız kapı parçası sonlarda zor çıkıyor ise bence açmak için zorlamayınız bazı nokta parçalarda o gün çıkmayabiliyor ve takılabiliyor daha dün bende bir zetacı olarak 1182 gg ve 24bin uriye sıfırdan açabildim ve bazen oluyorki 1700gg lere kadar sırf çıkmıyor diyerek bastığım olmuştur bence bu yapılan size zarar acele etmeden bir sonraki gün yada arada belirli bir saat dilimi bırakarak denemeniz olacaktır ilk basmalarda kapı sıfır ve hiç parça yoksa 5'lik yada 10'luk basarak 20-30 parçaya kadar getirdikten sonra 100'lük olarak basmalısınız çünki genelde ben bu şekilde çok kapı açtım denemenizi isterim.
    Zeta kapısı genelde 97.parça ve 105 ile 108.parçalar arasında takılıp çıkmaya biliyor bu diğer kapılarda sayı olarak farklı da olsa onlarda da takılmalar olabiliyor özellikle beta kapısının son parçası genelde çok zor çıkar ve 1000gg basarak açamayanlar bile vardır bazen olur ki 100gg ye bile çıktığı olur kapı çıkma parçaları açısından bir bildirim yapıcağım ve hatta her zaman olduğu gibi şans faktörünün biraz daha artması için iletimlerde her ne kadar bu güne kadar bulunduysakda yine iletimlerimizde bulunucaz kolay gelsin.

Son düzenlenen: 22 Kasım 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.