Zeta kapısı bir kaç soru

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JudgeTC tarafından 8 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JudgeTC

JudgeTC User

1) elimde full lf3 full bo2 kalkan full elit hız 14 lf 4 var gemim venom var aegish var zetayı yapabilirmiyim?

2) zetanın son 50 parçası kaç gg ister?

3)x2 gününde 50 anahtar mı veriyor?

-Star- bunu beğendi.
  2. -Star-

-Star- User

Dostum yazdığın sıralamaya göre cevaplıyorum.

1- Çok rahat yaparsın.Seprom veya promerium besleme ile çok çok daha rahat olur.Elit sıkmazsan biraz uzayabilir ama kapıdaki yaratıkları dönmek çok rahat.
    2- Emin değilim bu soruyu başka arkadaşlar değerlendirsin hep beraber öğrenelim :)
    3- x2 gününde UCB-100 mermisi ve uridium dışındaki ödüller iki kat verilir.Dediğin gibi anahtarlar da 50 adet veriliyor.Kutu konusunda bol şans diliyorum :)

Son düzenlenen: 8 Nisan 2018
  3. 1-) Zeta her şekilde rahat yapılabilecek bir kapı ben şeref tasarımıyla giriyorum yani istediğin gemiyle gir farketmez.
    2-) Tamamen şansına bağlı 900- 1200 arası diyorum. Çünkü;
    Son parçalar biraz zor çıkıyor çarpan tutturamazsan bile 1200gg rahat açılır.
    3-) x4 ve uri hariç 2 katı ödül alırsın.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.