zeta kapısı çift ödül günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 10 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadşalar şuanda galaxy gate im indirimde , zeta kapısı açtım ama birileri bana çift ödül gününü bekle diyor ilk zetam olduğu için 2 havoc gelecek ancak çift ödül günü en az 1 aya gelmez gibime geliyor sizce zaman kaybımı beklemeliyim yoksa zetayı bitirip hazır galaxy gate enerji 50u iken ikinci zetayı mı açmalıyım seri zeta mı yapmalıyım , ordan gelecek korsan anahtarıylada zeus gününde veya lf 4 gününde kutu açayım diyorum seri yaparsam sormak istediğim çift ödül günün bekliyimmi seri bi şekilde indirim kaçmadan zeta açıp devam mı ediyim tam gaz

2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

X2 GG etkinliğinin yakın bir tarihte çıkacağını sanmıyorum.

Size tavsiyem İndirim varken seri şekilde zeta yapın,çünkü zaten zeta'dan günlük dosyası olsun ganimet anahtarı olsun bir çok avantajı var her şekilde yaptığınıza değiyor.

Keyifli forumlar.

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  3. teşekkürler fikriniz için bende en az 1 aydan önce çıkacağını sanmıyorum modum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.