zeta kapısı hakkında taktik istiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve freland tarafından 2 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. freland

freland User

iyi oyunlar arkadaslar zeta kapısını açtım ilk defa gircem spectrum ve aegis elite var ilk sorum hangisiyle girmeliyim ? kamikaze kullanmayı düşünmüyorum sizce dogrumu düşünüyorum ( vaktim ve cephanem var ) son sorum ise alpabeta ve gamma kapısı gibi midir şu acıdan mesela alpada dalgayı bitirince x-1e geri dönebiliyoruz zetada aynı şey geçerli midir ? zeta kapısında deneyimli arkadasların cevaplarını bekliyorum ve ayrıca ek tavsiye ve taktikler verirseniz sevinirim... gemi detayları: 16 arge full lf3 6 lf4 full bo2 full elit hız 8 iris spectrum ve aegis elite var

2. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

o ekipmanlarla çok rahat bitirirsin bence aegeis kullan çok daha rahat olur :) ayrıca kamikaze kullan boşuna cephane harcama ama kamikasizde rahat bitirilecek bir kapı kolay gelsin :)

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ekipmanlarınız Zeta kapısını yapmanız için yeterli.

Diğer kapılarda olduğu gibi,bölümler arasında X1 haritasına çıkabilirsiniz..

Zeta kapısındaki yaratıkları Kamikaze kullanmadan da kesebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. freland

freland User

2 cevap içinde teşekkür ederim aynı tarz yanıtlar gelcegini düşünüyorum o yüzden konuyu kitleyebilirsiniz

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Hiç düşünmeden kapıyı yapmaya başlayabilirsiniz.

Geminin konfisini de 1 taraf vuruş,diğer tarafı ise kalkan ve hız konfisi şeklinde yapabilirsiniz.

Havoçlarınızı en kısa zamanda tamamlamnız dileğiyle.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.