Zeta kapısı hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve {SPACEGUARDIAN} tarafından 22 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zeta kapısını bugün yaparsam sayborg hammerclaw yada nimesis kazanma şansı oluyormuş peki bugün yapmak mı daha mantıklı yoksa pazar günü mü ? havoclarım full değil

2. Eski

Eski User

Bak dostum ben senin yerinde olsam haftasonu yapardım, gelişmen için daha mantıklı. Ama şansıma güveniyorum dersen gemiler için de yapabilirsin.
    Benim başımdan şöyle bir olay geçti. İlk defa Bonus ödüllü bir GG yapacaktım. Hammerclawa 45 oil eksik kalmıştı, zetada da 45 oil veriyordu kapıyı bitirdim, çat 45oil+Hammerclaw verdi. İşte bu da böyle bir anım. :D

3. Bencede pazar günü yap bir anlık hevesle alıyorsun o gemileri sonra 1 kez bile kullanmıyorsun en azından ben öyle yapıyorum. :D

{SPACEGUARDIAN} bunu beğendi.
  4. Merhaba,

Zeta kapısını hafat içi gelen Galaksi Kapıları Bonus Ödülleri etkinliği kapsamında yaparsanız düşük (oyuncuların dneeyimlerine dayanarak çok düşük) bir oranla Cyborg, Mimesis veya Hammerclaw gemilerinden bir tanesini kazanabilirsiniz. Lakin bu ihtimal çok düşük ve epey zor.

Benim tavsiyem gelişme aşamasında Pazar günü Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü etkinliği kapsamında Zeta kapsıısnı bitirmeniz yönündedir.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ekim 2019
    {SPACEGUARDIAN} ve .Paradoks. bunu beğendi.
  5. hepinize çok teşekkürler o zaman pazar gününü bekleyeceğim konu kilitlenebilir

6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba {SPACEGUARDIAN},

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.