zeta kapısı hakkında.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NormanReedus tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ya bu zetayı nasıl yapıcaz anlamadım. 1200 gg açtım bir tane bile zeta çıkmadı. hep alpha beta gamma çıkıyo yanlış bişeymi yapıyorum acaba?

2. BonusRasta

BonusRasta User

Zeta yazan yere tıkla orada kullan enerjileri :)

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Zeta kapısını açmak için ana sayfadan galaksi kapılarına tıklayınız oradan sol taraftaki alfa beta gama delta gibi seçeneklerin ordan zetayı tıklayarak gg leri basarsanız zeta kapısını açarsınız.
    Ayrıntılı açıklamayı buradan bulabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

4. Merhaba ,

Alpha , Beta ve Gama kapıları bir birine bağlı 3'lü kapılardır. Yani hangisi seçili olursa olsun 3 kapıya da parça çıkmaktadır. Diğerleri için hangisine basmak istiyorsanız ona tıklayıp ondan sonra enerji basmanız gerekiyor. Epsilon ise oraya , Zeta ise oraya , Kappa ise oraya tıklayıp ondan sonra enerji bastığınızda o kapıya çıkar. Kronos Kapısı zaten diğer kapıları belli sayılarda yapınca açılıyor. Hades kapısı için yine enerji kullanmanız gerekiyor.

İyi forumlar.

5. çok saolun. ben diyom niye olmuyor .d

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.