Zeta Kapısı Hangi Güç

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _iEnteresaNN_ tarafından 14 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4 LF3 11 LF2 Var 6b02 bir füzyon III kalkan diğerleri 256klık kalkandan kami 1 geçebilirmiyim?

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Tavsiyem size peti 8 level yaptıkdan sonra kamikaze 3 almanız.

İyi forumlar.

3. Bence şuan yapmayın.Şuan için X-3 de leo ile kasılabilirsiniz.Veya cubi grupları varsa katılın çöpünü de alın satmaya bakın :)

Darion26 bunu beğendi.
  4. Darion26

Darion26 User

Zeta şuan gerçekten çok vakit alır. Lf-3 leri fullemen gerekli en azından (tabi irislerde fullenmeli). Vega varsa onunla cubi çöplerini toplayıp kredi kasabilirsin, skylabdan gelen sevkiyatları satarakda kar edebilirsin buna ek olarak.:) Arkadaşımızında dediği gibi leonov ile kasılabilirsiniz alt haritalarda.

LastShot12345 bunu beğendi.
  5. GREED

GREED User

Bir kaç kişi birlikte kasılmak en karlısı olabilir.
    Kübi boşsa birlikte kübi kesersiniz kübi doluysa birlikte x7 de tallon veya x5 te lokum.
    Ben öyle yapardım :)
    Ama x3 te küçük yaratıklarla leo ile seri uri kasılabiliyor.
    Ben önceden üst haritalara çok az çıkardım.
    @Darion26 dediği gibi cübi çöpü satabilirsin ve sanırsam ticaret droidi benzeri bir şey veriyodu oyun başında oyun sana. O duruyorsa onla daha da seri olabiliyor :)

6. jutedss

jutedss User

Leo'nun ne gibi farkı oluyor uri kasarken bilgilendirir misiniz ?

7. Kendi haritalarında roketi fazla vuruyor diye hatırlıyorum.Ayrıca küçük gemi diye kesmiyolar bazen gerçi baskın atanyok artık ama neyse...

8. Darion26

Darion26 User

Gemiye koyduğun lazerler ve roket 2 katı vuruyordu yanılmıyorsam.

9. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Henüz kapı yapmak için uğraşmayın önce bo2 kalkanlarınızı 15 adet ile tamamlayın pet alın günde 3-5 adet korsan sandığı açın.

İyi forumlar...

10. Korsan Sandığı Nerde Buılunuyor

11. GREED

GREED User

Yeşil ganimet anahtarını kast ediyor ve sanırsam x1 haritaları hariç her yerde var :)

12. 50 Tane açtım şuan 10 b02 9 lf3 , 1 iris aldım ve sentinel çktı

13. dostum benim tavsiyem aegis alıp kristallon kesmen gelen krediylede lf3 ve kalkan fullemen sonra goliatj ve pet ile zeta dönebilirsin ben öyle yapmıştım sonrada tekrar aegise dön orta seviye bi goli al yanına cubi dön :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.