Bug / Oyun hatasi Zeta kapısı haritada gözükmüyor acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Spinaci tarafından 25 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Spinaci

Spinaci User

Merhabalar

Zeta kapısını açmama rağmen haritada belirmedi oyunu kapıyıp açıp durdum fakat nafile. Başka yapabileceğim şeyler varsa yaparım yoksa el atılırsa bu duruma sevinirim.

Edit: Düzeldi tavsiye için teşekkürler yalnız şeref puanı gelmedi her şeyin gelmesine karşın o nasıl olur ? Bug mı yoksa... ?

Son düzenlenen: 25 Şubat 2018
  2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Çıkış giriş yaptığınız da kapı görünecektir. Sorun çözülmez ise geri bildirim de bulununuz.

iyi forumlar.

3. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

yeniden aç

4. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Şerefin gelmesi lazımdır. Tekrar kontrol ediniz olmadı support ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar.

5. Spinaci

Spinaci User

az önce iletişime geçtim x düzeninde filan da değildim belki o dur diye ama. Neyse kasılır 400k şeref te.

6. Karbeyaz

Karbeyaz User

Team Darkorbit neden açtığımız konulara cevap yazilmiyor administration nasıl bi forum dur bu burayya cevap yazılıyor bize yazilmiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.