Zeta Kapısı Hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sametonur1905 tarafından 3 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Zeta kapımın inşaatı bitti, ilk defa gireceğim için bir kaç sorum var;
    İlk zeta girişinde ödül olarak havoc %100 mü ?
    Zeta için nasıl bir konfi yapmalıyım ?

Cevaplandıran arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

2. Darion26

Darion26 User

Konfiyi diğer arkadaşlar cevaplayabilir :)
    ilk kapıda havoc mutlaka verir sonraki kapılarda ise şans %33 tür.
    Bunlarda ödülleri :)
    • 200.000 Şeref Puanı
    • 6.000.000 Tecrübe Puanı
    • 50 günlük dosyası
    • 35.000 Uridium
    • 25.000 UCB-100 Mermisi(Beyaz Mermi)
    • 25 tane booty_key (Korsan Anahtarı)
    • Zeta Yüzüğü
    • 1 Kronos kapı parçası

3. Teşekkürler :) Peki havoc tasarımı full olmadan bonus vermiyor di mi ? Tüm diroitlerimizde mevcut olması lazım bonuslarından yararlanmak için.

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Normal kasılma konfisi olsa bile yaparsın.Güve uçuş düzenin varsa aşırı işe yarıyor bu kapıda.Öneri olarak bir tarafı ağır yap ama 2 tane hız jeneratörü olsun.Diğer tarafı hız yap droitlere yarı kalkan yarı lazer şeklinde yapabilirsin.Havoç tek başına işe yaramıyor bütün droitlerine takılı olması lazım.Lazerlerde ve rokette besleme olursa kapı daha kısa sürede biter....

Darion26 bunu beğendi.
  5. Normalde kalp uçuş düzeninde kami ata ata yapmayı düşünüyorum, güve sanırım en son 2 bossta işe yarıyor di mi ? öyleyse bosslara gelince güveye geçerim.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Güve zeta kapısındaki yaratıkların hepsinde cana daha çok vurmanızı sağlıyor.Sadece son 2 boss olarak değil diye biliyorum.

iyi forumlar

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bende vip olmadığı için baştan itibaren bütün yaratıklara güve ile saldırıyorum güve ile sıkınca canları çok çabuk bitiyor ve kaçıyorlar.Kamikaze varsa kamikaze atıp güveyle destekledin mi daha kısa sürede köşelere yollayabilirsin.Ya da kalple kamikaze atabilirsin.Kapıya gir deneyip hangi şekilde oynayacağını gör.Zaten çok kolay bir kapı zeta.Güve bütün yaratıklarda işe yarıyor...

8. Tavsiyelerin için teşekkürler tekrardan, gerekli yanıtları aldım. Konu kilitlenebilir :)

9. Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.