Zeta kapısı için minimum gerekli ekipman

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tAtu tarafından 5 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tAtu

tAtu User

Evet arkadaşlar bugün başlıktaki olan bu soruyu merak ettim , en karlı ödüllü kapı zeta için minimum gemİ ekipmanları nelerdir,

Öncelikle kendimden başlayayım Aegis kullanıyorum
    30 LF3
    2 LF4
    21 BO2
    full elit hız
    6 İRİS 2 FLAX
    ELMAS UÇUŞ DÜZENİ VE CREDİ İLE OLANLAR
    AEGİS ELİTE GOLİATH SPEC , WENOM
    PET 7 LVL PETTE İŞE YARAR MODÜL YOK
    5 ARGE

Evet arkadaşlar orta seviyede gelişmekte olan bir gemiyim Zeta yı yapabilirmiyim ne kadar zorlanırım ?
    Ayrıca tavsiye istemiyorum işte kami al öyle yaparsın felan değil bu ekipmanlarla apabilirmiyim yaparsam zorluk derecesi 10 üzerinden kaç olur ?

İyi forumlar.

2. HighSpeed

HighSpeed User

bi tek uber kristallin bölümünde zorlanırsın biraz yaparken sıkılmazsan pek zor olmaz :)

3. bence yaparsın bende senin gibiydim bi aralar güçlü oyunculara ekipmanlarımı sayıp su kapıyı bu kapıyı yapabilirmiyim diyordum. agisle rahat yaparsın. netten bak kapı canavarlarına biyerden sonra hafif zorlandıgını m hissettin seprom at gemine bas lazerlere x2 x3 atarak çok rahatlıkla yaparsın. kamikaze kullanmalık bir harita değil zaten olsada çok çok işe yaramıyor.
    kolay gelsin

4. uber kristallinde venom skill kullan biraz daha rahat yaparsin.

5. tAtu

tAtu User

Ama ben Uber Kristallinleri gayet hızlı bi şekilde temizliyorum neden orda zorlanayımki korktuklarım o tank gibi olan devourerler

6. Edrahil

Edrahil User

o tank gibi olanlar basit etrafını temizledinmi halledersin hemen biraz sab at yeter

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.