Zeta Kapısı İçin Palladium/Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tahrefyalcin34 tarafından 21 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 8 iris 10 pro gemim var ve havocları fullemek, arge için falan zeta yapıyorum. Vip üstüne indirim var sizce zetayı açarken pala mı toplamalıyım yoksa x-3 haritasında saatte 4k uri kasıyorum x-3 de falan kasılıp uri ile mi açmalıyım ?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Uridium kasma hızınız oldukça ideal gözüküyor. Ancak x-6 haritasında cubikon veya x-BL haritasında invoke NPC'si keserek daha hızlı uridium kasabilirsiniz. Daha verimli ilerleyiş adına yararlı olacaktır.

İyi Forumlar.

3. invoke biraz zorlayabilir ancak cubide takılıyorum arada. Sizin görüşünüz uri kasıp onunla açmam mı ? Pazar gününe kadar pala mı toplamalıyım yoksa uri kasıp onunla mı açmalıyım ?

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Cubikon haritasında uridium kasarak kapı açmanız daha verimli olacaktır. Azalan getiri olması durumunda palladium hammaddesi toplayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2020
    tahrefyalcin34 bunu beğendi.