Zeta kapısı kamikaze

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve alperen1568 tarafından 5 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler hayırlı bayramlar zeta kapısında full kamikaze atarak kaç saatte bitiririm

2. geminin özelliklerini bilmiyorum ama güve varsa rahat bitirirsin az önce zetadan çıktım 1 saat falan sürdü zorlarsa bi son bölüm zorlar ondada kaça kaça kesersin. bende zetayı gözümde çok büyüttüm ama öyle değilmiş beta bile daha zor :D

3. full kamikaze atarsan hiç lazer sıkmadan tahminim 7-8 saatini alır devolorianların canı oldukça yüksek ha kamikaze+lazerle gidersen maksimum 1.5 saat sürer oda maksimum :)

4. az önce yine zetadan çıktım :D 2 zeta 4 havoc çıldırıyorum asd asd:D

5. kardeşim gemi özellikleri yazmamışsın ama güve falan varsa eğer ben kendim sepromlu beslemeli güveli 1 saat sürmüyor

6. 8 iris full lf3 full bo2 full elit hız pet 8 seviye güve tasarımı var elmas tasarımı var

7. Bide TakTak12345 kardeş taktiğini söyler misin 8 havoc nasıl çıkardın :) biz acemilere bi yardımcı olsan

8. Sepromcu

Sepromcu User

Çifte kapı günlerinde yapmış olabilir :)

9. Onu biliyorum :) ama her yaptığı çıkmamıştır çıksa yerinde duramaz :D

10. dünden beri 15 zeta yaptım şuan 10 havoç oldu kappaya geçtim :D

taktik falan yok öyle bir şey pata küte dalıyorsun kesiyorsun işte :D şansına cıkacak bir şey

11. He saolasın kardeşim kolay gele :D bide kappayı bitirirsen eğer gemi özelliklerini filan verip nerde zorlanırsın filan onuda yazarsan malum havoc fullenince herculese geçecez:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.