Zeta Kapısı Konfi Uçuş Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GÖKDOĞAN tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Arkadaşlar iyi geceler. Bol bol zeta kapısı yapıcam önümüzdeki hafta p.tesi başlıyorum. Gemi özelliklerini sayayım konfi ve uçuş düzeni hakkında tavsiye verirseniz sevinirim. 21 LF-4, 6 İris, 1 Apis, Sentinel tasarım, 26 arge kalın sıkmalı.
    Uçuş düzenim hiç yok hazır indirimdeyken alayım diyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bir kapı için alıcam bir de savaşlar için.

2. 21-lf4 ? lf3 olmaısn
    guve avcı konfi 1 konfi diger gemi hız droit kalkan done done guvede kes

3. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Yanlışlık yok 21 lf4 bolca lf3 bo2 ve hız var. Sadece kutu topladım oyunla çok ilgilenemedim yani savaş kısmıyla. O yüzden bilmiyorum henüz konfileri. Vip alıp full kamikaze ile saldıracağım ekstra olarak.

4. wala istersen sadece kami atarak yap kapıyı yada guvede kes o sana kalmışta
    ben 23lf4 u 35 az olan kadar nerdeyse herculer fulicem 5 herculumm
    şansın baya varmış
    helix 600 kutu 3lf4
    sıkılmazsan sadece pet at kes

5. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Açtığım kutuların çoğunca helix etkinliği daha gelmemişti bir de :) 2x de açtım. Sadece pet de sıkıcı olur. Savaş için ne önerirsin uçuş düzeni? Sentinel için.
    Bu arada pet slotu açıyorum tam uridium gidiyor. Eskiden yazdığının %25 i alınıyordu. O %25 i hesaplayıp mı yazıyorlar artık yoksa indirimim çalışmıyor mu?
    Uçuş düzenini şimdilik almayayım. Kapıları bir şekilde yaparım. 600 bin uri ve 7bin gg var. 2 tane de hali yazırda zetam var. 10 tane zeta yapar sanırım. Becerikli değilim kapı açmada :D

Son düzenlenen: 21 Eylül 2015
  6. guve şar kardeş kapılarda

7. Kapıda güve kullan en iyisi.Çok hızlı bitiyor

8. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Peki güve aldım. Savaş için ne önerirsiniz? Kalp mi?

9. Savaş için yani Baskın için Güve en iyisi.Fakat normal VSlerde falan Kalp Elmas Güve Burgu hepsi yerine göre kullanılır.

10. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Anldım. Kalp de aldım şimdilik.

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yeni uçuş düzeniniz hayırlı olsun.Başka bir sorunuz yok ise kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar

12. GÖKDOĞAN

GÖKDOĞAN User

Kilitlenebilir.

13. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.