Zeta kapısı konfisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR1REVOLÜTİON tarafından 22 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben ful lf3, 1 lf4 , ful bo2, 8 iris bir goliyim x2 x3 sıkıntı yok onlarda güve uçuş düzeni var zeta kapısı için nasıl bir konfi önerirsiniz ilk konfide ful hız ful lazer+ güve olarak düşündüm darbe puanı desteğide var 2. konfiyi nasıl yapmalayım birşey düşünemedim yardımcı olursanız sevinirim :)

2. Merhaba,

Gemiye full b02 diroitlere full lazer takın
    Yaratıklara tıklayıp saldırırken haritanın köşelere tıklayın bırakın kendi kessin ;)

İyi Forumlar

3. Yalnız gemiye ful bo2 koyarsam zetanın yaratıkları hızlı olduğu için patlayabilirim? :)

4. 2-3 tane hız koymanız yetecektir kapıdaki yaratıklar gerçekten yavaş bende full kalkan full hız yaptım iki konfi hız olana birkez bile geçmedim. İki konfiyede 2-3 hız gerisini kalkan dizin diroitler lazer dolu olsun çok rahat geçersiniz x1le, 2-3 hıza aslında gerek yok ama ne olur ne olmaz bulunsun bir an net gider hasar alırsınız uzaklaşıp tamir olcak vakit olsun.

5. Görüşün için teşekkür ederim peki bu şekilde kaç saatde biter x2 kullanmayı düşünüyorum

6. WolfWar

WolfWar User

Lazerlerin x lerine göre değişir.

7. Dönme işini güzel beceriyorsan bir tek son adım seni zorlar. Son adıma kadar hızlı gelirsen son adımda hızın kesilir. Tam hatırlamıyorum süreyi ancak senin geminin bir tık üstüydüm yaptığımda. Sadece x1 kullandım roket atar dahi kullanmadım iki saati biraz geçmişti. Hem x2 kullanır hem beslemeyapar birde roket atar kullanırsan (eco10/sar02) 1 saatin altında bitirebilirsin diye düşünüyorum.

8. Yardımınız için teşekkür ederim genel bir oyun hatası olarak donmaya başladı şuanda donmakta kapım yandı buradan tüm darkorbit yetkililerine teşekkür ederim

9. Evet şuan kopmalar bende yaşamaktayım ;) Yarınna 5 zeta dizecektim arka arkaya indirim varken. Bu devam edersen benimde indirim yanacak bu gidişle...

10. ikinci zetaya girecem şimdi urilik hiç uçuş düzeni yok bir tanesine param yetiyor şuan hangisini alıp girmemi önerirsin

11. Merhaba,

Dediğim taktik scorcher ve melterlerde işe yaramaktadır.Gemiye full b02 hız promerium beslemeli olsun tıklayın haritanın bir ucuna giderken kessin uğraşmayın boşuna :)

İyi Forumlar

12. Vallahi yalan olmasın bende elmas kalp burgu var. Standartla girdim giriş o giriş. Kapıda burguya geçtim o kadar. Adım atlarken hızı normale dönsün diye burgudan standarta geçtim onun haricinde burgudan başka bişi kullanmadım. Son adım hariç kalkan hiç bitmedi bile.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.