Zeta Kapısı mı? Yoksa...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _TİTANİK2002_ tarafından 18 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.

Yavaş yavaş elit olmaya başlayan yeni bir oyuncu olarak internette aşağı yukarı herkesin ağzında bir tavsiye görüyorum, o da "Zeta kapısı yap!" Ben de araştırayım dedim. Ödüller harika görünüyor özellikle 2x ödül günü mükkemmel olur diye düşünüyorum. Ama bir sorun var: Full değilim. Ve Zeta yapmak için ne kadar güçlü olmam gerektiğini bilmiyorum. Sorun yaşamadan palladium toplayabilen sıradan bir 15 LF3 15 B02 ve 1 İris bir gemiyim. Zeta yapmak için neye ihtiyacım var? Ve Zeta için bir öneriniz var mı?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi Forumlar.

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

LF-3 lerinizi tamamlamanız yeter diye düşünüyorum. Onları tamamlarken birkaç iris de alırsanız rahatlıkla yapabilirsiniz.

İyi forumlar...

3. Jackdaw

Jackdaw User

Bu haldeyken de yapabilirsin ama çok uzun sürer, ayrıca zetadaki npc'lerin menzilleri kısa. Bence irislerinizi fullemeye çalışın o sırada lf-3 alırsınız, en azından 4 iris ile zeta deneyin.

4. GRILucid

GRILucid User

Vakit alabilir ama zorlanacağını düşünmüyorum. Yaratıkların menzilleri gerçekten çok kısa önce tüm dalgayı kenara kaçır sonra kenarda kes bu sayede üstüne çok az yaratık gelecek ayrıca yaratıkların kutularını da topla uber sibelonit ve uber kristallinler biraz zorlayabilir, o aşamaya geldiğinde topladığın promerium ve sepromları lazerine basıp onları da temizlersin. Genel olarak kolay bir kapı zeta patlamaya yaklaşacağını bile düşünmüyorum

5. Sana yardım edecek hades grubu bulursan bir haftada dönebileceğin kadar Hades dön; fakat mevcut durumunda biraz zor. Eğer kutu toplayarak gg yapıyorsan Zeta'yı dönebileceğin uridiumu hadese yatırıp 40 anahtar ve 64 günlük dosyası kasabilirsin. Tabi gelebilecek Lf-4 leri söylemiyorum. Çevren varsa bi rica et yoksa fullenene kadar zeta devam. :)
    Kutu toplayıp hafta sonu indirim de cekersen ve zetadan gelen uridiumu da yine kapıya basarsan bir zeta ortalama 40.000 uridiuma mâl olur. Katlayıcı da alırsan bir haftada 2-3 zeta dönebilirsin. Lf3 leri de korsan kutulardan fullersin. Zaten LF-4 günü diye yanlış yazmış bigpoint. O günün asıl adı LF-3 günü:D

Son düzenlenen: 19 Haziran 2018
  6. Pikana

Pikana User

Arkadaşlar herhangi bir kapı yapmak için gereken şeyler şunlar:

-8 level bir pet
    -3. seviye kamikaze
    -Jeneratorlere hız, diroitlere kalkan.
    + Ek olarak premium üyelik.

Bu 3ü olduğu sürece tüm kapıları 1 tane bile cephane ve uridium harcamadan yaparsınız.

7. Cevaplarınız için çok teşekkürler, konu kilitlenebilir.

Hepinize iyi forumlar.

8. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.