Zeta Kapısı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (C*)ZALOĞLU(C*)T.C tarafından 28 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. roket atmıyo 5 lide atmıyo kapıdan atlıyon atlamıyo baya sorun var lütfen en kısa sürede düzeltin

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ilk olarak auto-rocket CPU takılı olduğundan, oyun sayfasında CPU'lar kısmı altında aktif olduğundan ve yeterli cephanenizin olduundan emni olun.

Şahsi denemelerimde hiç bir sorunla karşılamadım Zeta kapısını yaparken.

İyi forumlar.

3. kardeş oyundayım kapıdan atladım öyle kaldı kıpırdamıyo atlamıyo radyasona gidiyom hasar almıyo orda takılı kaldı roketlerimde var kardeşim ağza kadar full çar laglandı herkez zetada benim kılanımdan 10 kişi zetada diğerlerinide topla işte benim süremden gidiyo magma gidicek bea

4. şuan oyunda bir sıkıntı var 2 3 tür bende kopuyorum oyundan kalabalıktan mı bilmıyorum ama benden kaynaklı değil cunku internetim ve tarayıcım çalışmakta skıntısız sekılde

5. adam ispanyol ondada aynı sorun var eeee şimdi kim vericek magmaları o kadar uri kastım yatmadım spaceballa katıldım sunucum ag4

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen aşağıda yazacağım yöntemleri uygulayın:
    • Çerezlerinizi temizleyin,
    • Modeminizi açıp kapatın,
    • Ana sayfadan hangarınızı değiştirmeyi deneyin,
    • Farklı bir tarayıcı ile oyuna giriş yapın,
    • Farklı bir bilgisyar ile hesabınıza giriş yapın.
    Lütfen bu yazdıklarımı denedikden sonra olumlu veya olumsuz sonuç hakkında bizlere geri bildirimde bulunun.

İyi forumlar.

7. bende de hiçbir sorun yok takır takır işliyor oyun

8. kardeş zetada sorun var serverimizde olan sorun destekler boşa gidiyo sabahtandır kapıda mahsur kaldık 20 30 kişi bu sorunla kimse bakmıyor oyuna magma gelicek diye uyumadan kastım çarı şimdi böyle oldu zoruma gidiyor en azından reset gelse düzelicek ama gelmiyo kapıda öyle mal mal kaldı çar bunun telafisi yarınki reset een sonra gg gelmesi olması lazım hem birde vortexide kaçırdık ne yaptıysak atlamıyo

9. 10000 kişi girerse öyle olur

10. ben evdeki bilgisayarı zor bulmuşum bide farklı bilgisayardan mı deniyeceğim

11. oyun sahipsiz beyler 2 iş günü nedir 2 günn sonra ne zararımı karşılar hak veren bp daha varmı beyler admin olmazmı ya reset atmak 2 dk zor olan birşey değil

12. the_flood

the_flood User

(tr 5 için) bugün 3 zetada da 4 havoc 3 lf-4 de geldi ve takılmadan..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.