Zeta Kapısı tavsiye?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve desperado*47 tarafından 26 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk defa zeta yapacam bana tavsiyede bulunun. hangi gemiyle girsem? bendeki gemiler ..1-Şimşek,Diminisher,Solace,Aegis ve Citadel....tavsiyelerinizi bekliyorun..ve 20 lf4 full kalkan

2. Merhaba ,

İlk yaptığınız için kolay olmasına rağmen Aegis ile girmenizi tavsiye ederim. Daha sonra Şimşek tasarımı ile bile girebilirsiniz. :)

8 droid varsa 16 LF-4'ü droid'lere koyup kalan 4 LF-4 ve 6 LF-3'ü gemiye koyun.

1. Konfigürasyon : ( Vuruş konfigürasyonu )
    Gemi : 6 tane LF-3 + 4 tane LF-4 + 7 tane Hız + 8 tane B0-2 / Droid'ler : 16 tane LF-4

2. Konfigürasyon : ( Hız ve Kalkan konfigürasyonu )
    Gemi : 10 tane LF-4 + 15 tane Hız / Droid'ler : full B0-2

Hız jeneratörlerini Promerium ve Kalkan jeneratörlerini Seprom ile beslerseniz epey işinize yarar diye düşünüyorum. Ayrıca kapıya Aegis ile girdiğiniz için yetenekleri işinizi kolaylaştıracaktır.

İyi forumlar.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  3. DPrealslim

DPrealslim User

dostum korkmana gerek yok çok kolay bi kapıdır ve en karlı kapıdır 20 lf4lü biri çok rahat yapabilir zaten modumun dediğini yapman yeterli

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

gözünü kapatıp açmanla kapı bitecektir

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  5. teşekkür ederim kapı şuanda iki defa açık inş güzel ödül verir:)

6. korsanjack

korsanjack User

ilk zeta kapısında havoc tasarımı mutlaka veriyo demi arkadaşlar

7. Merhaba ,

İlk defa Zeta kapısını yapınca Havoc tasarımını mutlaka veriyor.

İyi forumlar.

8. korsanjack

korsanjack User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.