Zeta Kapısı Tekrarı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve TW_BladeWolF tarafından 17 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sorunun çözümü varmı

1. zeta

50,0%
  2. kapı

100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zeta kapısını pazar günü tamamladım açtım ve girdim, zeta kaspısını bitirdim ve beni geri attı.
    ödülleri vermedi ve kapı haritadan silinmedi ben bir daha girdim 27,28,29,30. dalgaları tekrar etttiriyor sürekli olarak npc çıkmıyor ve kapı tekrar kapanıyor acak kapı ne ödül veriyor ne de geçit kayboluyor aynısı 3,4 kere denedim ve bir şey değişmiyor bir yardımcı olun lütfen.

2. dufexe

dufexe User

Aynı sorunu yaşıyorum genel bir sorun ama ne zaman düzeltilecek veya telafisi olacak mı bilmiyorum.

3. MRSAFAK

MRSAFAK User

Aynı sorunu bende yaşıyorum Zeta kapısı harita kaldı silinmiyor pazar günü oyun bağlantıı kotu tekrar bağlandıktan onra bu orunu yaşadım dalgalar 27,28,29 ve 30 olarak geri sayım yapıyor ama npc lerden hiç biri çıkmıyo sonrasında zeta kapısı tamamlandı yazısı çıkıyor haritadan üsse geliyorsun ve ödül felan hiç bir şey yok

4. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam,

Sorun düzelmiştir.

İyi forumlar. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.