Zeta Kapısı ve Havoc Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мσүαтsίgαηsķαүα.Влди tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba öncelikle iyi günler, 7 kere zeta kapısı bitirmeme rağmen 7 kapıdan 1 tane havoc gelmiş olmasını nasıl açıklayabilirsiniz, gerçekten merak ediyorum.. 10 da 10 giden oyuncular varken ben ve benim gibilerin 7 de 1 gitmesi?

2. :D ben ilk başta 4-4 gidiyodum sonra kimin bedduasını aldıysam :D 8-4 oldu

3. messimel

messimel User

seninki 10 da 10 yapanalrdan daha normal %66 çıkmama ihtimali var onların ki ilginç senin ki değil

4. işte ben de bu ilginçliği soruyorum, ne yapalım oyunların buglarından yararlanmasını bizler de iyi biliriz fair player oynuyoruz fakat bunun karşılığı bu mu olacak? cidden yazık ya..

5. Aklın varsa darkorbitte açık buldun mu kullan, ama çaktırma :D

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu iş tamamiyle şans işidir. Bu sistemi genel bir havuz gibi düşünebilirsiniz. 7de 1 almanız böyle devam edeceği manasınada gelmez, sonraki 2-3 tanede %100 çıkma oranı çekebilirsiniz. Bunlar genel boyutlarda yapılan bir olasılık sistemidir. Denemeye devam ediniz. Zaten %33lük ihtimale bakılırsa o orana göre 30 adet yapmanız zaten gerekmekte :) 35 olur 25 olur 16 olur bu sizin şansınıza kalmış birşey.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Oyuncuları bu tür davranışlara sevk ettiğiniz için ilk aşamada sizi uyarıyorum, tekrarı halinde forumdan uzaklaştırılacaksınız. GİŞ kuralları gereği oyunun açıklarından faydalanan tüm oyuncular yatırımlarına bakılmaksızın, kim olduğu gözetilmeksizin oyundan yasaklanır.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.