zeta kapısı ve havoc

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve huaweı04 tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. huaweı04

huaweı04 User

Merhabalar

son 1 haftadır 5 tane zeta kapısı yaptım ve 1 tane bile havoc vermedi bu iş nasıl oluyor yani illa hile mi yapılmalı bişeyler elde etmek için bu durum nasıl düzelecek yardım rıca edıyorum

2. TEHLİKE

TEHLİKE User

9 zetada hiç havoc cıkmadı 10. zetada çıktı. Dünde 3 tane zeta yaptım işte sonuncusunda havoc cıktı

3. DuoTırs

DuoTırs User

Ben havoc ile ugrasirken, 8 zetada tek havocum vardi. Sonrasinda sansim acildi, iki kapi pes pese acip direk yapiyordum ve bir tanesi neredeyse kesin veriyordu. Umudunu kaybetme ve yapmaya devam et yani :) ortalama 26-28 zetada havoclari fullersin

4. 40-45 zetada bile fulleyen var havocları. Sabırla devam edin. Dürüstler elbet hak ettiğini alır, hileye hurdaya gerek yok :)

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Galaksi kapılarından gelen özel ödüller şansınıza bağlıdır. Kimisi 10 Kapıda 10 Havoc çıkarırken , Kimisi 40 Kapıda 5 Havoc çıkarır.Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok , tamamen şansınıza bağlı.

Size tavsiyem , 3 veya daha fazla kapı yapmanıza rağmen çıkmaz ise , 1 - 2 gün kadar bekleyip , daha sonra tekrar yapmanız olur

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.