Zeta Kapısı ve havoc

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve StArF tarafından 2 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. StArF

StArF User

1.4 m uri ile havoclar fullenir mi?

2. gerek yok bence gg enerjisini paladan çıkar havocların yoksa burgu ve güve al bence uridiumunun hepsini basman doğru olmaz bence ama bir kısmını basabilirsin

3. StArF

StArF User

Palada full düşmanlar geziniyordur.

4. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Çek indirim ve vipini,bas zetaya.Gerçi şu an oyun bu paraları hak etmiyor bu lag ile ama sen bilirsin

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  5. kupsan

kupsan User

Çekme bekle. İndirim paketi bile almıyorum artık, satın aldığın uriyi harcayamayacaksın şu ne idüğü belirsiz sunucu kasması yüzünden. Ne olur ne olmaz paran boşuna gitmesin.

mirza011tuncay ve OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  6. 3/4 Ü bot onların

7. StArF

StArF User

Lag her sunucuda mı var?

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenliyorum. Evet çok büyük bir şanssızlık olmazsa o miktardaki uridiumla havoclarını fulleyebileceğinizi düşünmekteyim :)

İyi forumlar.

9. StArF

StArF User

Kaç kapı yapabilirim 1.4 m uriye?

10. vip veya indirimin varmı

11. İndirim ve vip çek gemiye yaklaşık 35 kapı dönersin ;) :)

12. en az 12 tane zeta dönersin

13. İndirim çek 6 tl ye oyle don
    Zaten 330 tl lik malzeme cekiyon bi de 5 tl lik malzeme ceksen bir sey olmaz indirim çekersen 5.90 a 35 kapı dönersin yoksa indriim cekmezsen 10 15 kapi donersin

14. StArF

StArF User

Evet eğer uriyi çekersem indirim de eklerim.

15. 35 kapı naptın hocam:D

16. En iyisi yoksa baya bir zarar edersi
    Durumu size şöyle izah edeyim 1 gg 55 uri iken 1 kapı 1800 gg ile açılsın toplam 99 k uri etmez mi bir de zetadan kazancımız var 50 k uri onu da kapiya basarsak yani bir kapi yaklasik 49 50 k ya açılır
    1.400.000 uri÷50.000 uri ise tam 28 kapı eder 1 kapıyı eğer açan kişi şanslıysa 1600 gg ye bir kapıyı açsa 88 k bir kapı 50 k da kapıdan kazanç onu da bassan kapıya 1 kapı yaklaşık 38 k- 40 k uri ye açılır
    1.400.000÷40.000 ise 35 kapı eder
    Anladın mı şimdi
    Şimdi de kapıdan edecegin kârı söyliyeyim 35 kapı düşünürsek 875.000 x4 1750 anahtar (bu kadar anahtarı indirimisiz bir şekilde almaya çalışsa 2.625.000 uri )
    3500 günlük dosyası ( bu kadar dosyayi indirimsiz bir şekilde almaya çalışsa1.050.000 uri eder) yani 3.675.000 lık malzemeyi 1.400.000 uriye alırsın üstüne 875.000 x4 alırsın üstüne üstlük de full havoc gemi yaparsın
    Unutmadan söyliyeyim bu anahtarları bana kalırsa zeus gününde aç hepsini 1 günde acma 5 10 zeus gununde ac cunku cok uzun surer sana tabsiyem apise uri verme parcalari full olsun zeus ise 30 35 parça oldugunda geri kalan parcalari uri ile al ve geriye anahtar kalirsa açma prometheus lazeri için kenarda dursun
    Bu arada yaklaşık 3500 günlük dosyası ile 25 arge bir gemi yaparsın kapı yapmada koalylıklar dilerim bu arada hızlı olması icinbence x2 veya x3 ile dön :) ;)

17. zetadan gelen uriyi tekrar kapıya harcayacağını hesap etmemiştimo_O

18. matematik profesörü gibi hesap yapmış arkadaş..bu arada şanşlıysan 5 kapıda 10 havoç bulabilirsin.pazar günü..geri kalan uridyumla kappa dönüp herculeslere çalışabilirsin..gecen iki zetada dört havoç bulmuştum.ama tabii şans..

19. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Vip ve indiriminiz varsa 1 zeta 70-90k uridium arasında açılmaktadır genelde. Bu hesapla 30 taneden fazla dönebileceğinizi düşünüyorum ki şansınız varsa o kadarına bile gerek olacağını sanmıyorum.

İyi forumlar.

20. söz konusu darkorbitse matematik fen fizik kuralları vız gelir:)