Zeta kapısı yapabilirmiyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve deliseyfo tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. deliseyfo

deliseyfo User

Merhaba arkadaşlar ben zetayı yaklaşık 750 GG de açtım. GG leri ve beraberinde 120k uriyi kutulardan toplamıştım. Gelen indirimle 3 tane iris aldım (5 tane de flax var) ve elimde 75k uri kaldı. yayından gelecek indirimi bekleyip kami 3 de aldıktan sonra zeta yapmak istiyorum. Kami 3 ten arta kalacak ve zetadan gelecek urilerle beraber yine argeyi yükseltmek istiyorum.

gemi durumu;

lf3 31 tane bo2 14 tane hız 16 tane ve argem de 5. 10k atışlık seprom yüklü ve elit cephanem normal düzeyde. Golide bütün tasarımlar var ( cerrah hariç). Bu ekipmanlarla zeta yapabilir miyim? İlk defa bir kapı yapacağım için açıkçası biraz tedirginim. Zeta da hangi tasarımı kullanmalıyım?

2. Dostum lafi cok uzatmicam

Cok Kolay bir sekilde yaparsin!

Cok Kolay bi kapi

3. deliseyfo

deliseyfo User

Anladım ama hangi tasarımı kullanmalıyım? venom olabilir mi? Yoksa kalkan bonusu veren diğer tasarımları mı denemeliyim? Bende Centaur tasarımı da var bu tasarım kalkan bonusu veriyor galiba bunu mu kullansam yoksa diğer tasarımları mı? Dediğim gibi bende goliath ın bütün tasarımları var cerrah haricinde. Ayrıca girmeden önce konfilerimi nasıl dizmeliyim? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

4. Dedigim gibi O ekipmanlarla cok Kolay yaparsin.

Benim 1 irisli tanidigim 15 lf3lu bi tanidigim bile Yapmisti

Ama nasil daha hizli yapabilirim dersen

Hasar tasarimini tak varsa (venom) buyuk bi canavar geliyordu ona Geldigin zaman yetenegi acarsin

Varsa bide guven 2 Kat daha hizli yaparsin.

Birde kami 3 kullanirsan 15 dakikaya bitirirsin

5. 15 dakika mı :D
    Bak şimdi ben kendimden örnek vereyim arkadaşım, goli, bastion tasarım var, öyle venom cart curt yok :D, 8 iris 1 apis, 33 lf-3, 1 lf-4 ,19 ar-ge (4 ar-ge daha veremedim seprom yüzünden) full bo2, full hız, 120k x2 40k x3 40k x4 30k sab kalkan emici ve 8500 tane ubr-100, roketlerden 6k vurandan 600 tane alıyorum, 4k vurandan sürekli var zaten. Pet 9 kami3. Roketler sepromsuz gezmiyorum, silahada 2k-3k seprom gerisi sarı taştan ekliyorum, bu şekilde 1 saatte yapıyorum, zamandan tasarruf için kaçarak kesiyorum yaratıkları. Yani 15 dakikada bitiremezsin zaten dalgaların gelmesi kapıdan atlaman, insta kalkanın kalkması falan 15 dakikayı geçiyor zaten.
    Sen bu halinle yaparsın, sonda biraz zorlanırsın, çünkü 3 er tane uber tallin geliyor gerisi boss tallin hepsi birden vuruyor 30-40 k yiyorsun, kami atıp kaçarsın uberleri seçip sıkarsın sonra tekrar kami atarsın en son, büyük npc nin kalkanı düşünce kalkan emici mermi ile kalkanını emip, en son en güçlü lazerini kullanarak öldürürsün.

nail1454 bunu beğendi.
  6. deliseyfo

deliseyfo User

Bakalım zeta kapısında bizi neler bekliyor olacak.

7. Yaparsın, ama 2 saati bulur tahminim , alpha kapısını yaptın mı?

8. deliseyfo

deliseyfo User

Sen benim yazılarımı okumadan direk başlığa göre mi cevapladın? İlk kapı deneyimim diyorum ya. Alpha falan yapmadım, direk zeta :)

9. Okudum canım, da ilk kapı deneyimim yazısını görmedim, kusura bakma :D Yaparsın ama dediğim gibi vakit alır 2-2,5 saati bulur ama ilk kapı zevkli olur vakit çabuk geçer hele sonra yaklaştığında, gelecek ödülleri düşününce çıldırıyorsun :D

10. eray

eray User

kami ile zorlanmadan yaparsınız.konfi olarakta ben sürekli kami attığım için full hız diroitler full kalkan şeklinde giriyorum.kamiyi atma durumunuza göre 1 ile 2 saat arasında bitirirsiniz.tasarımda farketmez ama %10 kalkan bonuslu birini kullanırsanız yararlı olur

11. deliseyfo

deliseyfo User

Teşekkürler arkadaşlar, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.