Zeta Kapısı Yapabilirmiyim ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hsanchezz tarafından 12 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hsanchezz

Hsanchezz User

Öncelikle S.a İyi Geceler Goli enforcer kullanıyorum 30 lf3 6 iris 1 flax full hız 6 bo2 2 füzyon 3 ve gerisi bo1
    Pet:var Ama 4 seviye oldugu için kamu yok x1 4200-5000 vuruyorum Bu şekilde Zeta yapabilirim ve alpha yapabilirmiyim ?

2. Merhaba ,

Normal koşullarda ( Elektrik , İnternet kesintisi , başka sıkıntılar v.b. ) doğru konfigürasyon ayarı ve biraz dikkat ederek yapılırsa tahminen yapabilirsiniz. Alfa kapısında özellikle Kristallon'lar zorlayabilir. Zeta kapısını mesafeyi ayarlayarak ayrıca haritada dönerek geri geri giderek zaman alsa bile yaparsınız.

İyi forumlar.

3. Hsanchezz

Hsanchezz User

Cevabınız için teşekkürler konfi öneriniz varmıdır ?

4. Merhaba ,

Goliath'a göre ;

1. Konfigürasyon : ( Vuruş konfigürasyonu )
    Gemi : 15 tane LF-3 + 5 tane Hız jeneratörü ( G3N-7900 ) + 10 tane kalkan ( 6 tane B0-2 + 4 tane B0-1 ) / Droid'ler : full LF-3

2. Konfigürasyon : ( Hız ve Kalkan konfigürasyonu )
    Gemi : 15 tane LF-3 + 15 tane Hız jeneratörü ( G3N-7900 ) / Droid'ler : full kalkan ( 6 tane B0-2 + gerisi B0-1 )

Kapıya girmeden önce 15 tane filan Promerium'u hız jeneratörlerine ve 15 tane kadar Seprom'u kalkan jeneratörlerine besleme yaparsanız yararlı olacaktır.

İyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  5. keskinniyo

keskinniyo User

Kardeş 10dkda bitmiyecektir elbet ama illaki yaparsın sıkıntı olmaz.

6. ben 10lf3 8 irisle yapmıştım ilk zetamı kardeş korkma gir x2 ile yap seprom çek

7. Hsanchezz

Hsanchezz User

eyv dayı :) sağolasın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.