Zeta Kapısı Yapımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĜĕœΚuŞu tarafından 4 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar size 2 sorum olacak ama önce ekipmanı yazayım. Gemi goli 21lf3 2bo2 full hız 4iris 4flax pet 8level kami3 var. 1. soru: bu ekipmanla zeta yapabilir miyim? Eksiler neler? 2. soru: Eğer bu ekipmanla yapılabiliyorsa nasıl yapmalıyım kapıyı? Konfileri nasıl dizeyim? Şimdiden teşekkürler.

2. Merhaba ,

Vuruş biraz düşük olabilir fakat zaman alsa da biraz dikkat ederek yapabilirsiniz. Sonlara doğru zorlabilirsiniz fakat aslında kapı çok zor değil.

1. Konfigürasyon :
    Gemi : full Lazer + 5 tane Hız + 10 tane kalkan / Droid'ler : full Lazer ( Vuruş Konfigürasyonu )

2. Konfigürasyon :
    Gemi : full Lazer + 15 tane Hız / Droid'ler : full Kalkan ( Hız ve Kalkan Konfigürasyonu )

İyi forumlar.

3. sağolun modum. sepromlu x1 6k vuruyorum yeterli mi sizce yoksa az mı?

4. Merhaba ,

6k civarında vuruş yeterlidir fakat seprom kapı bitene kadar yeter mi bilemiyorum. :)

İyi forumlar.

5. 10,20bin seprom basmayı düşünüyorum. yeter heralde. :)

6. Hıza duranium basın

7. Merhaba ,

10 - 20 bin sepromun kapı için yeteceğini sanmıyorum. Diğer üyelerin düşüncelerini de bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. ben şuana kadar 21 zeta yaptım her zetaya minimum 60k sepromla giriyorum ve full x2-x3 dalıyorum anca yetiyor 10-20k sepromun zeta kapısına yetmesi imkansızdanda öte birşey :D

9. leo nun ev avantajı kapılarda geçerlimi acaba :)

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Leonov ev avantajı özelliği kapılarda geçerli değildir.

Keyifli Forumlar.

LastShot12345 bunu beğendi.
  11. O zaman basarım ben de 50-60k. :D

12. Merhaba,

Eğer tatmin edici cevapları aldığınıza inanıyorsanız konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

13. Herkese teşekkür ediyorum cevapları için. Konu kilitlenebilir. İyi oyunlar.

14. Merhaba,

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.