Zeta kapısı yardım lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RaViper tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RaViper

RaViper User

Gemi:goli+aegis+spearhead

full lf3 3 lf4 full bo2 full g3n
    2 havoc
    24 arge
    pet kami3 vs..
    tasarımlar diminisher aegis elite
    uçuş düzenleri:yarasa+kalp+güve+elmas

bu akşam zeta yapmayı düşünüyorum fakat yarasa uçuş düzeniyle yapacağım için hızım azalacak bana yarasa uçuş düzeninin dahil olduğu bi konfi söyler misiniz zeta için ?

bide hangi gemiyle yapmamı önerirsiniz aegis mi goli mi ?

2. Zeta yaratıkları yavaş sorun etmene gerek yok . Bu ekipmanla goliyle rahat yaparsın. Konfi 1 e 10 hız 5 kalkan koy, diroitler full lazer.Bununla normal npcleri kesersin. Konfi 2 ye full kalkan,diroitler full lazer. bununla da devaurer i kesersin. Bi de seprom besle yoksa premium. Sepromla 30 dk da bitirirsin.

3. Goliyle yaparsan hızlı biter.

1. konfi: Silah, hız.
    2. konfi: Hız, kalkan.

1. konfide güveyle kaçarak hızlı bir şekilde kesersin, canın azalırsa 2. konfide kaçar tamir olursun. Zetadaki npclerin canı kalkandan az olduğu için ve kalkanın hasar emilimi az olduğu için güveyle direk dpyi indirir hızlıca kesersin.

*Bunları devourerde uygulama, aegisi dizmek istemezsen 1. konfide gemiye 2 hız geri kalana kalkan koy 2. aynen kalsın.

4. eray

eray User

ben kapılarda genelde aegis+kalp kullanıyorum.çoğunlukla kami kullanıyorum.Ancak hızlı bitirmek isterseniz goliath kullanabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.