Zeta kapısı yardım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Megatr0n tarafından 3 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Megatr0n

Megatr0n User

Arkadaşlar 2 kere zeta yaptım ikisinde de çıkmadı tasarım. Bu sorun değil asıl sorun cok ugrasıyorum kapıyı yapmakla çünkü palaya gitmiyorum patlıyorum falan diye sıkıyorlar kacamıyorum . Katlayıcıyla yaptım zaten sayılır 2 seferide artık sürekli cekemiycem katlayıcıyı. Sizce bu kapıyı kolay nasıl tamamlarım hangi yöntemi uygulamalıyım .s

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli forumlar

3. RaViper

RaViper User

Kardeşim sana tavsiyem 1 ay boyunca kutu topla npc kes ve uridium biriktir. 1 ay içerisinde gg ye indirim gelme ihtimali var. İndirim geldiğinde sendede vip+indirimde varsa 40 uriye 1 gg açabiliyorsun. Youtubeda bi video var şu anda linki paylaşmam yanlış olabilir o yüzden link atmıyorum sen bakabilirsin. Video adı darkorbit 4te4 havoç diye adam 220k uriye 4 defa zeta açıyor 4 ündede havoç çıkartıyor.

4. titans___

titans___ User

özelden yazsaydın burda casuslar olmasın valla ben tamamladım da tamamlayana kadar anam ağladı ve son hercul için uri çekdim şimdi nası pişmanım millet 10 kapıda ben 60 da tamamlanmayınca aldım sosyeteye rezil oluyorduk kızlar napalım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.