Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELLALOO87176 tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar İyi Günler. Ben Bu sabah zeta kapısının parçalarını tamamladım ve bir kaç bölüm geçtim fakat bir kaç defa oyundayken savaşıyorken bağlantım kesildi yaratıklar tarafından patlatıldım. 3 Hayat hakkımı da kullandım 10.000 Uridium karşılığında hayat satın almak istedim ama kapı tekrar kapanmış neden acaba ? Cevaplarsanız Memnun Olurum.

Son düzenlenen: 27 Ocak 2015
  2. Son 1 hakkın kaldığında hayat satın alman gerekirdi. Son 1 hakkın kaldıktan sonra patlayınca kapı direk gider.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

3 hayat gitmeden son hayatta iken almaliydiniz can.3 gittikten sonra almak ise yaramiyor malesef

4. hadi ya of ne zor şartlar alınta açmıştım oysa ki bütün çabam boşa gitti...

5. geçmiş olsun kapılarda dikkatli olmak lazım 3 hak biterse gidiyo malesef

6. webce

webce User

malesef dunyada tek olan ve sadece bu oyunda olan birşey paran ile rezil oluyorsun derler ya işde bu oyunda paran şle rezil oluyorsun uri alıyorsun kapı acıyorsun ve ne hikmetse hep bu kapılarda kopuyor baglantı benımde basıma geldı hemde alpha gıbı dandırık bı kapıda oyun kesılmesı yuzunden son hakkımdada oyuna reset gelmişti malesef anlıcan yılın oyunu secılen bu oyun aslında yılın paran ile oyuncuyu rezil eden oyunu olarak değişmesi lazım neresı yılın oyunu bende buna anlam veremedım bıldıgımız hep aynı darkorbit:)

7. Merhaba ;

Sorunuzun cevabı diğer konuda verilmiştir. Lütfen aynı konudan bir kere açmaya özen gösteriniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.