ZETA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-AppRendisTa-_ tarafından 4 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a beyler gemim; 32 lf3 16 bo2 16 elit hız spectrum 8 iris bir gemi pet 8lvl kami 3 falan var vip de var. ben 3.bölümü geçtim fakat zorlandım ve birazda uzun sürdü "Scorcher" bu yaratıklara 3 kere kami attım gene patlamadı canı çok fazla taktik verecek varmı ve konfi nasıl ayarlamalıyım ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Eğer aranızdaki mesafeyi iyi ayarlayabiliyorsanız avcı konfigürasyonu dizerek güve ile saldırmanızı öneririm.

İyi forumlar.

3. uçuş düzeni sadece yarasa ve credi ile alınanlar var

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

1. konfi gemi ve droit full lazer 14 bo2 1 hız jeneratör
    2. konfi gemi lf3 15 hız droitler kalkan

Yaratıklara kamikaze atacağın zaman hız konfisine geç kamikazeyi atıp tekrar ağır konfi ile dönerek kes.8 bölüm böyle geç.8 bitince x-1 e dön 2. konfide droitlerin 5 ine kalkan 3 üne lazer koy.Devourer diye insta kalkanlı yaratığın etrafındakileri hız konfisiyle öldür.Devoureri ağır konfi ile dönerek kesebilirsin.Ok uçuş düzeni kullan yarasa hızını düşürür....

5. sağol denicem :)

6. Ben bugün test serverindeki zayıf gemiyle 1 tane zeta yaptım ve havoc aldım 3. zetayı yaptım o gemiye 3 de 2 havoc oldu

7. vay maşşallah hangi ara yapabildin :D

8. :D her açıldığında girdim ve her açıldığında uri verdiler Hep kapı açtım iris lf-3 kalkanı fulledim ve hatta apis i bile aldım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.