ZETA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -gє¢єηιη-öƒкєѕι- tarafından 9 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bugun yeni bir zetaya daha kucak açtım fakat oyundayken oyun dondu ve 3-5 dk sonra giriş yaptım ve beni kapıdan başlattı tekrar bende buna bir anlam veremedim galaxy kapılarına baktım oradanda canım gitmemiş. bunda bir hata olmalı. Ayrıca bu zeta kapısı ne böyle arkadaşım 33 zetada 6 havoc alabildim. Artık sogudum kapıdan nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olun lütfen arkadaşlar.

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Senin iyi yine ben 17 de 2 yim daha yüzde 25 falan yalan olsa olsa yüzde 10 falan verme şansı

3. benle oyuna başlayanlar artık kappa yapıyor ben ise zetadan devam senin durum daha vahim mi kardeşim. supporttada bildirdim sans diyorlar sistemde sans olmaz arkadaş var bununda bir dalaveresi ama işte bize tutmuyor demekki baksana

4. TheMaster

TheMaster User

33 zeta yapmışsınız bence bırakmayın.O kadar uriye yazık olmasın 10 tane havoç yapana kadar devam edin.

5. 5 zetada 3 havocum var bence siz şansızsınız :D

6. 1 zeta kapısıda acmak o kadar kolay değil ama yinede her kapıyı actığımda yeter artık diyorum yani...

7. 2 zeta yaptim 2sinden de cikti havoc.

3 kutu actim ikisinden apis birinden lf3 cikti. Artik modlar sans dediginde sinirlenmiyorum :D

Bence cikaran cikariyor sizde sanssizlik var.

:)

8. TurcoReino

TurcoReino User

Valla sen şanslısın kardeşim, 2 zetada 2 havoc ne demektir ya? :D

9. Unspoken

Unspoken User

Valla ben daha tane yaptım haftada bi zeta planı uygulayım diyorum da bunları okudukça soğuyorum abii bu nedir ya :F:D

10. aslında haftada 1 zeta manlıklı olabilir ama bence benim hatminim bunun bir saat aralığı var ama o saat aralığını bulamadım bir türlü ben genellikle geceleri yapıyorum zetayı

11. haftada bir zeta ne ya :D 2 gün en kötü 3 günde 1 zeta acıyorum cok yapın kapıyı sürekli aralıksız zeta yapın kapılar arasında fazla gün olmasın sansınız daha cok olur

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İki tane Zeta kapısı açıp yapmayı deneyin birde.Bazı arkadaşlar bu şekilde yapıyorlar.

Mesela kendinize bir hedef belirleyin.1 ay boyunca paladyum toplayı galaksi biriktirin.Arka arkaya Zeta yapmayı deneyin.

Keyifli Forumlar.

13. dngn75

dngn75 User

Ben 12 veya 13 zetada 7 havoc çıkarttım. çıkan havocların geneli zeus gününde çıktı. zeus günü haricinde gelen ilk havoc belkide hatırlamadığım ikincidir. sonrakiler hep zeus gününde geldi. ama kapıya girince bitirmeden çıkmıyorum. Geçen hafta zeus gününü beklemeye sabredemedim, elim boş çıktım kapıdan. Belkide Şans bilmiyorum.

14. sizin dediğinizide denedim modum ama olmadı yine gece yaptım üstelik

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapıdan ekipman almak tamamen şans işidir.Vazgeçmek yok.Tamamlayana kadar devam.İyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.