ZETA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -yusuf1401- tarafından 18 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler ben zeta açıyorum bu aralar ama benim zeta 2000 gg ye aciliyo en az neden acaba herkez 1000 gg ye aciyoken ben neden 2000 gg ye açıyorum ?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır,Birde 5li basarak açmayı deneyin ve çarpanları kaçırmayın,denemekte fayda var....Küçük bir hatırlatma yapmakta fayda var 1000 GG ye açmak mümkün değildir...

İyi Forumlar.

3. Merhaba ,

Normal olarak ortalama kapılar sıfırdan uridium ile 150.000-200.000 arasında açılıyor. İndirim Paketi ile 80.000-120.000 arasına açılır sanırım. Enerji olarak kaça denk gelir bilemiyorum fakat tahminen 1.000-2.000 arası enerji ile açılabilir.

İyi forumlar.

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet 1000 gg ye acilmaz 2000 e kadar normal bazen zorladigi astigida olur.sansina cok kez x6 carpan denk geldi ise binde bir olabilir dedginiz.

5. operacı12

operacı12 User

Bence 10, lun10 lu her carpani kullanarak AC ya klasik 1500 ggy e acilir zetaa

6. Merhaba ,

Arkadaşlar kaçlı enerji basıldığına v.b. şeyler etki edebiliyor. Arada sayfayı yenilemekte yararlı olabiliyor.

İyi forumlar.

7. çok zorladim bu kapıyı 2. zetami ben 2600 gg ye açtım ama bu da haksızlık degil mi zaten.2 saat oynuyorum pala kassam bile günde 300 gg oluyo en fazla bundan da zeta tamamlamak vok zor oluyor ama

8. Merhaba ,

3 tane alternatif var.

1- 5-3 haritasında palladium toplayıp 5-2'de enerjiye çevirip onları biriktirmek.
    2- Uridium ile kapı açmak
    3- Belli aralıklarla çıkan Ekstra enerji satış kampanyasından almak.

İyi forumlar.

9. kıyamet modum allah aşkına 2 kere 60 tl yatırdık VIP çektik biz daha ne yapalim ogrenci olmasam bütün gun oynamayan ne. bize de bi çare bulun ya actigim zetadan bisiler çıksın bari havoc cikmasada :)

10. Merhaba ,

Bizim elimizde olsa buyrun dükkan sizin derdik ama bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef. :)

İyi forumlar.

dadadanista** bunu beğendi.
  11. teşekkürler yinede zaten çıktı cikicaklar bu biraz fazla istek benim :) 2 lf4 ard arda çıktı daha ne isteyeyim modum benim :)

12. Merhaba ,

Uzun bir aradan sonra dün gece Zeta yaptım Havoc vermedi ne yapsam bilemedim. :D

Konuya gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

-yusuf1401- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.