ZETA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►MC-ŁØКMΛΠ◄╝ tarafından 21 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OYUNA NERDEN BAKSAN 400 500 LİRA PARA YATIRDIM 7 8 TANE ZETA YAPTIM Bİ TANE HAVOC VERMEDİ BEN BU OYUNU ZEVK ALMAK İÇİN OYNUYORUM TONLA PARA YATIRIYORUM AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE KARŞILIĞINI ALAMIYORUM ZETA KAPISINDA HAVOC ÇIKMA ŞANSI %33 FAKAT BEN 7 TANE YAPTIM AMA BİR TANE BİLE HAVOC VERMEDİ SİZİN BU OYUNUNUZ 2 TARAFLIMI ? BAZI ADAMLAR VAR 10 KAPIDA FULLENİYO BİZ 7 TANE YAPTIK Bİ TANE VERMEDİ GEREĞİNİN YAPILMASINI RİCA EDİYORUM

İYİ FORMLAR

2. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat ediniz lütfen. Sanal ortamda tamamen büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına gelir , hoş karşılanmaz ve ayrıca kötü bir görüntü oluşturmaktadır.

Konuya gelirsek ilk zamanlarda bazı açıklar nedeni ile kısa zamanda alanlar oldu fakat bu açıklar en kısa zamanda kapatıldı.

Ayrıca kapıdaki şans oranı %33 olması 10 kapı yapınca 3 kapıda verecek yada 7 tane yapınca 2 tanesinde filan verecek anlamına gelmiyor.

İyi forumlar.

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Ben son 11 kapıda alamadım havoc o yüzden son 1 aydır hiç yapmadım.

4. büyük harfle yazdığım için kusura bakmayın bakın ben 26 yaşındayım çalışıyorum maaşım neredeyse olduğu gibi oyuna gidiyor her enerji geldiğinde çekiyorum benım klanımda 20 kişi var adamlar 14 15 zeta yaparak fullendiler benım 5 adet havoc diroit tasarımım var ilk girğim zamanlar 2 3 taneye bir veriyordu şimdi günlük 2 veya 3 zeta yapıyorum fakat bi verim alamıyorum ben sabah kalkıp işe gidicem mesela havoc verirmi acaba diye 4 e 5 e kadar kapı yapıyorum artık zeta yapmakdan inanın sıkıldım

iyi formlar

5. Merhaba ,

Bende epey Zeta kapısı yaptım fakat benimde henüz 3 tane yaptığım ( üst üste ) 4 kapıdan çıkmadı. Daha sonra peş peşe yine 3 tane yaptım yine çıkmadı. Herkes değişik sayılarda kapı yaparak tamamlıyor. Bazıları 14-15 bazıları 20-25 hatta 30-40 kapıya tamamlayanlar da var.

İyi forumlar.

6. ama adil değil yani verdiğimiz paranın azda olsa karşılığını bekliyo insan

iyi formlar

7. Merhaba ,

Bir çok oyunda bazı özel malzemeler kolay elde edilemiyor maalesef. Bir çok kişi aynı durumu yaşıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.